Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kövér László elmondta mi történik, ha nem a Fidesz nyer
Mindenegyben Blog - 2022. március 13. (vasárnap), 20:21

Kövér László elmondta mi történik, ha nem a Fidesz nyer (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 13

A választás egyik tétje, hogy mindazt, amit az ország elért az elmúlt tizenkét évben, egy rossz választással el lehet veszíteni – mondta az Országgyűlés elnöke pénteken Szentendrén, választási fórumon.

Hirdetés
[ ]

Kövér László kijelentette: azt a kérdést kell feltennie mindenkinek, hogy kezébe lehet-e adni az ország irányítását egy ilyen ellenzéknek. A fideszes politikus a fórum résztvevőit arra emlékeztette, hogy 2002-ben egy emelkedő pályán lévő országgal is el lehetett veszíteni a választást, ezért nem lehet hátradőlni azzal, hogy az eredmények magukért beszélnek. A gyakorlat megmutatta - folytatta -, hogy milyen az, amikor a szocialisták egy jó állapotban lévő országot vesznek át: 2002 és 2010 között nyolc keserű év következett.

A házelnök mérleget vonva kormányzásukról arra emlékeztetett: alig van olyan társadalmi csoport, amely nem volt haszonélvezője az elmúlt tizenkét évnek. Ezzel ellenfeleik is tisztában vannak, ezért alakítják gyűlöletté a politikát, mert így az emberek nem józanul, higgadtan mérlegelve hozzák meg a döntést - mondta.

Az ország 2010-ben romokban hevert, 13 százalékos volt a munkanélküliség, 7 százalékkal csökkent a gazdaság, elvették a 13. havi nyugdíjat, az ország teljesen eladósodott, nemcsak az állam, hanem az önkormányzatok is, és mintegy 1,3 millió háztartást, csaknem 4 millió embert nyomasztott a devizaadósság terhe - sorolta.

Ez a négymillió ember annak a középrétegnek volt a nagy része, amely a vállukon vitte az országot - mondta, hozzátéve: a középosztály támogatása a leghatékonyabb szegénységpolitika, mert minél szélesebb egy középosztály, annál jobban föl tudnak zárkózni alulról, és minél szélesebb és erősebb a középosztály, annál többet tud fordítani azoknak a fölemelésére, akik erre rászorulnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés