Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Követelik Győrfi Pál lemondását amiért Gálvölgyiért nem ment ki a mentő!
Mindenegyben Blog - 2023. május 12. (péntek), 18:05

Követelik Győrfi Pál lemondását amiért Gálvölgyiért nem ment ki a mentő!

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 12

Egyre hangosabb a közvélemény azóta, hogy a művész kórházba került, pláne miután kitudódott, hogy hiába kért segítséget, a mentő nem indult el érte. Az OMSZ vizsgálatot indított, melynek eredményét is közölték, eközben a DK a mentőszolgálat vezetőjének menesztését követeli.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az OMSZ megszólalt a Gálvölgyi János esetével kapcsolatos vizsgálatról. Azt közölték többek között, hogy a segélyhívást fogadó mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába sorolta, ennek következtében nem történt meg a rendelkezésre álló és riasztható rohamkocsi azonnali kiküldése.

Hirdetés
[ ]

Mint ismert, szerdán kora délután érkeztek az első hírek arról, hogy kórházba kellett vinni a legendás művészt, Gálvölgyi Jánost. A színész annyira súlyos állapotban van, hogy az intenzív osztályon ápolják. Az is kiderült, hogy Gálvölgyi hiába várta a mentő érkezését, az nem indult el érte, végül a lányai rohantak vele a legközelebbi kórházhoz. 

A DK országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján az Országos Mentőszolgálat vezetőjének azonnali menesztését követelte. Komáromi Zoltán azt is sürgette, hogy az OMSZ-t szakmai alapon szervezzék újra, "különben továbbra sem tudhatja senki az országban, hogy ha bajba kerül, jön-e érte mentőautó" - írja az MTI.

Elmondta, lassan minden családnak lesz egy története arról, hogy egy családtagjuk rosszul lett, mégis hiába várták a mentőt. Hozzátette: ez többek között annak az eredménye, hogy a mentőszolgálatot egy olyan ember vezeti, aki nem vezetett szolgálatot és nem ismeri az irányítása alá tartozó szervezet napi problémáit.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés