Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lakásban, házban élők figyelem! 4 KÖLTSÉG, amit NEM NEKED KELL kifizetned, de légy óvatos mert kérni fogják, hogy fizesd be a csekket!! NEHOGY BEFIZESD, NEM A TE KÖLTSÉGED!!! Mutatom melyik 4 költséget nem kell kifizetned >>> Van, amit tudnod kell, hogy ne tehessenek meg, vagy fizettessenek ki veled bármit.
Mindenegyben Blog - 2022. május 28. (szombat), 14:18

Lakásban, házban élők figyelem! 4 KÖLTSÉG, amit NEM NEKED KELL kifizetned, de légy óvatos mert kérni fogják, hogy fizesd be a csekket!! NEHOGY BEFIZESD, NEM A TE KÖLTSÉGED!!! Mutatom melyik 4 költséget nem kell kifizetned >>> Van, amit tudnod kell, hogy ne tehessenek meg, vagy fizettessenek ki veled bármit. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 28

4. Lakás vagy ház energiatanusítványának kiállítása!

Ha a bérlő hibájából keletkezik a kár, akkor a a lakás kiadója követelheti a költségek megtérítését!

Hirdetés
[ ]

Az utóbbi időben sajnos rengeteg nagy vihar volt, ami rengeteg épületben, lakásban, családi házban okozott komoly károkat!A biztosítók csak eddig 92 millió forintot fizettek ki az ügyfeleknek.Csak a K&H biztosító összesen 13 350 lakásbiztosítási kárt rendezett a társaság augusztus végéig.

A kutatások szerint nagyjából fel vagyunk készülve az esetleges károkra, ugyanis 10 lakásból 7-nek van lakásbiztosítása. Érdemes megemlíteni, hogy idén augusztusig az átlagos kárösszeg a lakások esetében 43 ezer forint feletti volt!Ez már elég komoly összeg egy minimálbérhez közeli összegből élő család számára.

Nagy hiányosságokat tapasztaltak az albérletben élő fiatalok esetében, akiknek csak a legkisebb részének van biztosítása a lakásra, amelyben él!

Felhívják a a figyelmet arra, hogy minden albérletben élőnek fontos megvizsgálni, hogy vajon van-e biztosítás arra a lakásra, amelyben él, mert ha a kár után derül ki, hogy nincs, akkor nagyon kellemetlen meglepetés érheti az albérlőket is!Sokszor az a forgatókönyv, hogy a lakást kiadó tulajdonos kizárólag a lakásra köt biztosítást, ami éppenséggel a közvetlen viharkárokra fedezetet nyújt, de a bérlőknek érdemes kiegészítő biztosítást kötniük a saját ingóságaikra, például egy betörés vagy háztartási baleset esetére.

Sajnos előfordulhat olyan eset is, amikor a túlfeszültség a bérelt lakás konnektoraiban jelentkezik és ezáltal tönkreteszi a konnektorba bedugott sok esetben drága műszaki cikkeket, például egy több százezer forintos televíziót, számítógépet, mosógépet, mosogatógépet.Ebben az esetben ha a bérlő nem köt kiegészítő biztosítást az ingóságaira, akkor a biztosító nem fizet egyetlen forintot sem, a bérlőnek kell állnia minden kárt!Ahhoz, hogy ingóságainkat is biztonságban tudjuk, érdemes alaposan megnézni, mit fedez pontosan a lakás biztosítása

A cikk a www.penzcentrum.hu cikke alapján készült!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés