Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lángokban áll az autópálya! 1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők, tűzoltók: Közel 6km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres! Cikk a hozzászólásoknál olvasható!
Mindenegyben Blog - 2023. április 19. (szerda), 13:21

Lángokban áll az autópálya! 1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők, tűzoltók: Közel 6km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres! Cikk a hozzászólásoknál olvasható!

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 19

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. április 19. 12:40

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M4-es autóúton a Gyömrő-Üllő csomópontnál korábban kigyulladt egy pálya menti daru, emiatt a 35-ös jelű Péteri-Monor nyugat csomópontban a rendőrség a Budapest felé tartó oldalt továbbra is zárva tartja, a forgalmat leterelik.Az M6-os autópályán, a 165-ös és a 171-es km közötti alagútláncban a tegnapi naphoz hasonlóan ma is dolgoznak, ezért a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át.Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik április 28-án pénteken, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Legutóbb 2021ben gyulladt ki egy ilyen jármű .Itt a videó

Hirdetés
[ ]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés