Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Légy nagyon óvatos!!! Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj
Mindenegyben Blog - 2022. február 04. (péntek), 19:11

Légy nagyon óvatos!!! Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 04

Légy nagyon óvatos!!! Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj!

Vigyázat! veszélyes kártya lapul a magyarok zsebében és a legtöbben még nem is tudják! Ha Neked is van ilyen kártya alapú okmányod, feltétlenül tájékozódj! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj >>>> Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj >>>>

Hirdetés
[ ]

A VESZÉLYES A KÉK KÁRTYA, AMI MIATT, AKÁR SZÁZEZREKET IS BUKHATSZ! – SZINTE SENKI NEM TUDJA EZEKET A TÉNYEKET, MILLIÓAN HASZNÁLJÁK ÉS CSAK AKKOR DÖBBENNEK RÁ A SZOMORÚ VALÓSÁGRA, AMIKOR HASZNÁLNI SZERETNÉK!

A veszélyes EU-kártya, ami miatt akár százezreket is bukhatsz!Az úgynevezett “kék kártya”, az Európai Egészségbiztosítási Kártya, sokkal veszélyesebb lehet, mint amilyennek gondolnánk. Nagyon kevesen tudják azt, annak ellenére, hogy évek óta használjuk, hogy ez a kártya milyen helyzetekben is nyújt segítséget.

Megmutatjuk a legnagyobb félreértéseket, nehogy például emiatt kelljen százezreket fizetnünk a nyaralás végén.

Hirdetés

A nyaralásuk során rengetegen választanak valamilyen európai célpontot, pedig hatalmas pénzügyi kockázatot is jelenthet egy-egy ilyen utazás, ha nem vagyunk kellőképpen felkészülve. Sokan kiváltják az Európai Egészségbiztosítási Kártyát a nyár folyamán, de csak igen kevesen tudják, hogy ezt mire is lehet használni pontosan . Az emberek tájékozatlanságáról egy egészen friss felmérés sokkoló képet fest, ez a kártya már több éve használatban van és mégsem tudunk semmit róla.-írja a penzcentrum.hu

Egy pénzügyi szolgáltatásokat összehasonlító lap, a Gocompare, kutatása szerint kiderült:hogy úgy gondolja a britek 50 százaléka, hogy például ez a kártya ingyenes orvosi kezelésre jogosít.7 százalék szerint arra jó, hogy hazahozzák őt külföldről ezzel a kártyával.-5 százalék pedig meg van győződve arról , hogy a világ bármely pontján használhatja majd ezt a kártyát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés