Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lehet, hogy nem tudják felhozni a halott búvár holttestét..Marci örökre a mélyben maradhat..
Mindenegyben Blog - 2022. április 08. (péntek), 08:41

Lehet, hogy nem tudják felhozni a halott búvár holttestét..Marci örökre a mélyben maradhat..

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 08

Az asszony a gyermekével együtt sokáig reménykedett, hogy Márton még életben van.

Egész Magyarországot megrázta a hős búvár tragédiája. Mede Márton vasárnap tűnt el a Jósvafőnél levő Kossuth-barlangban. Azonnal megkezdődött a keresése mintegy 50 búvár részvételével. A felesége a közelben várta a fejleményeket.

Hirdetés
[ ]

Kockázatos felhozni a holttestet

A Márton keresésében részt vevő búvárok videófelvételeket készítettek. Azok kiértékelése után a mentésbe bekapcsolódott Terrorelhárító Központ és búvármentők döntik majd el, hogy felhozzák-e Márton testét a mélyből. Mindenképpen szeretnék megadni a családnak a lehetőséget szerettük illő eltemetésére, de mérlegelniük kell a kockázatokat.

Egy buborék is okozhatta a tragédiát

Nagy Gábor barlangi oktató a Borsnak azt mondta, az adott terület az egyik legveszélyesebb Magyarországon, de Mede Márton az egyik legnagyobb tapasztalattal bíró búvárként pontosan tudta, hogy milyen helyzetben hogyan kell eljárnia. Már bebizonyosodott, hogy a tragédiát agyagomlás okozta, amit akár a búvár által kilélegzett levegő által vert buborékok is okozhattak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés