Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
LESOKKOLTA A RAJONGÓKAT CINTHYA DICTATOR: OLYAT TETT, AMIT EDDIG MÉG SOHA…ez tényleg nem normális!!!!
Mindenegyben Blog - 2019. október 17. (csütörtök), 20:55

LESOKKOLTA A RAJONGÓKAT CINTHYA DICTATOR: OLYAT TETT, AMIT EDDIG MÉG SOHA…ez tényleg nem normális!!!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 17

Nem várt dolgot mutatott!

Úgy tűnik, jól tűri a fájdalmat Cinthya Dictator. Legalábbis erről árulkodik az a videó, amit Insta-storyba töltött fel. A felvételen az látható, amint Molnár Tamás barátnője egy hatalmas tűvel átszúrja a fülét, hogy újabb ékszert tehessen bele.

Hirdetés
[ ]

A bizarr videót a Ripost szúrta ki.

Vérfagyasztó látvány: átszúrta a saját fülét a magyar sztárÚgy tűnik, jól bírja a fájdalmat Cinthya Dictator, aki videóra is vette, amint átlyukasztja a fülét.

Gombos Cintia Mercédesz, művésznevén Cinthya Dictator (Budapest, 1990. január 12. –) magyar fotóművész, televíziós szereplő.

1990-ben született Budapesten. Újpesten nőtt fel.

Tanulmányait az Újpesti Károlyi István Általános Iskolában kezdte,[1] majd középiskolába a szintén újpesti Bródy Imre Gimnáziumban folytatta.[2] Diszlexiát, hiperaktivitást, és figyelemzavart diagnosztizáltak nála, amelyek jelentősen nehezítették iskolai életét. A 2008-2009. évi Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) rajz és vizuális kultúra tantárgy 34. helyezettje lett.[3] Érettségi után a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakára nyert felvételt. Első diplomája után, 2016-ban szintén a MOME-ra jelentkezett média design képzésre, szakdolgozatának címe: Az őszinteség fontossága a szubjektum designban. Számos kiállítása volt már, például a 2011-es Arany Tűsarok gálán, vagy a 2018-as a Budapest Music Centerben megtartott Heroes & Stories. Fotóművészeten kívül perfomance-okkal is foglalkozik.

13 éves korától foglalkozik személyes stílusának kifejezésével, 17 éves korától pedig mind fotózik, mind modellt áll. Fontos számára, hogy képein kifejezze az érzelmeit, és hogy azok technikailag is korrektek legyenek. A Cinthya Dictator nevet tizenévesen találta ki magának, amikor egy magyar Marilyn Manson rajongói körbe tartozott, s az álnév a szubkultúra része volt. Később ezt a felhasználónevet választva regisztrált a MySpace nevű közösségi oldalra, ahol megismerte őt egy médiában jártas személy. Ő általa került be 2009-es Álom.net című magyar romantikus vígjátékba, mint statiszta. A forgatáson ismerkedett meg a stábbal, akik azt tanácsolták neki, hogy jelentkezzen be egy casting ügynökséghez.[4]

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés