Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Leszakadt Rubint Réka bal tüdeje, élet és halál között
Mindenegyben Blog - 2022. október 23. (vasárnap), 15:56

Leszakadt Rubint Réka bal tüdeje, élet és halál között (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 23
Hirdetés
[ ]

A 20 perc őszintén műsor keretén belül hazugságvizsgálóra kötötték Rubint Rékát. A poligráfnak köszönhetően esélye sem volt a fitnesznagyasszonynak kikerülni a néha igencsak kemény kérdéseket. Arra a kérdésre például, hogy szokott-e magányosan sírni, hogy más ne lássa, igennel felelt, mint ahogy arra a kérdésre is, tartott-e edzést súlyos betegen is. Bevallotta: meg kell halnia, hogy lemondjon egy felkérést. Később igennel válaszolt arra is, hogy szívesebben tartana egy egy hónapos edzőtábort, minthogy ugyanennyi időt pihenjen, így amikor rákérdeztek arra, munkamániás-e, kérdés sem férhetett hozzá, hogy erre a kérdésre is igen lesz a válasz.

A teszt kiértékelése során kiderült: bizony annál a kérdésnél, hogy gyakran fojtja-e el a fájdalmát, hogy másokat kíméljen, kilengett a mutató, ami azt jelzi, ez a kérdés mélyen érintette Rékát.

– Volt olyan élethelyzet, mint Norbi szívműtéte, amikor a gyerekek még picik voltak, én pedig tudtam, Norbinak milyen nagy szüksége van az én életenergiámra. Akkor olyan mennyiségben kapta az antibiotikumot, hogy nagyon lefogyott, szinte kihullott a szemöldöke, a nyelvén nem volt bőr, nem tudott felállni, ezért tolókocsiban tologattam a kórházban. Akkoriban minden nap elmentem futni, és ott üvöltve sírtam. Akkor például nem adtam ki magamból a fájdalmat, csak amikor egyedül voltam 

– idézte fel Rubint Réka múltjuk egyik drámai időszakát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Végre!Sokak álma végre most valóra vált ⚠️ Végre ledobta a textilt magyarország talán egyik legjobb nője, a full-full extrás Rubint Réka 😍 Ezt a testet még a 10/10 nők is megirigylik 🙉

Rubint Réka éppen Kubában rendez edzőtábort, és onnan osztott meg néhány strandos, fürdőruhás fotót magáról. A...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés