Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma 80 éves Esztergályos Cecília, akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen!
Mindenegyben Blog - 2023. január 26. (csütörtök), 15:12

Ma 80 éves Esztergályos Cecília, akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint..

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 26

Ma lett 80 éves Esztergályos Cecília..üzent minden embernek..Aki csak egy picit is szereti, attól ezt kéri

A színésznő a Mokkában bevallotta, hogy ő sem érzi mindig boldognak magát, de mégis hálás mindenért, amit az élettől kapott. A rosszindulat azonban zavarja.

Esztergályos Cecília elkeserítőnek találja a rosszindulatú megjegyzéseket. A Kossuth-díjas színésznőt sokan támadják a rendíthetetlen optimizmusáért, és a világhálón is számos bántó véleményt olvas.

Hirdetés
[ ]

Ő azonban a szeretet igéjét hirdeti, és erre biztat másokat is. A Mokka hétfői adásában nyíltan üzent is a gonosz embereknek.

„Nem vagyok mindig boldog. Mindennek örülni kell, a levegőnek, a napnak, a fénynek, a hívásnak, hogy itt lehet az ember, hogy újra lehet játszani a színpadon. Ne gyűlöljük egymást! Olyanokat olvasok az interneten, hogy elájulok! Én azt válaszolnám mindenkinek, aki gonoszat ír valakinek, hogy: 'Ne magadból indulj ki!' A gonoszság úgy jut valakinek az eszébe, hogy ő maga gonosz. A gonoszakat el kell tenni máshova! A rosszindulatot ki kell nyomni!” – fogalmazott a Mokkában Esztergályos Cecília, aki boldog, amiért egészséges, és igyekszik az élet legapróbb örömeinek is rendíthetetlenül örülni.

Less be Esztergályos Cecília és férje csodálatos erdőszéli otthonába

A Kossuth-díjas színésznő és férje, Fonyódi Péter 35 éve élnek együtt, a Mokka riporterének, Kadlecsek Krisztiánnak pedig most bemutatták fantasztikus solymári házukat, melyet Makovecz Imre tervezett számukra.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés