Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása.
Mindenegyben Blog - 2022. november 08. (kedd), 20:05

Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 08

Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása. - Nyugodj békében drága kislányom! Egy megosztással adózzunk emléke előtt!




Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása. - Nyugodj békében drága kislányom! Egy megosztással adózzunk emléke előtt!

Egy édesanya, megosztotta a történetét, ami borzalmas lehetett számára, de megtette, hogy másokat is figyelmeztessen:


Hirdetés

A babák immunrendszere még nem teljesen fejlett, ezért egy darabig nem tanácsos idegeneket a közelükbe engedni. "Anyukák!Többen kérditek most tőlünk,mi is történt.A kislányom csütörtök délelőttig jól volt,játszott,huncutkodott.eltettem aludni délben,fél 2 kor ébredt,mikor fel akartam venni,éreztem hogy lázas-38,8 volt.adtam be neki Nurofent,ami levitte a lázát 37,8-ra.Azt hittem azért lázas,mert jön a foga! Aztàn evett pépet,cicizett,elvolt.picit sírósabb volt,de még mindig jól volt.elaludt ismét fél 5 körül.majd felébredt,mértem a làzàt-39,1 volt.ettől magasabbra nem ment fel.elkészülődtünk,s bementünk a sürgősségire. A doktor úr megvizsgálta,mondta hogy inkàbb maradjunk bent a kórhàzban-olyan furcsa a kicsi.felmentünk,vettek tőle törletet, kapott zacskót amibe kellett volna pisilnia.széklete volt,abból is vettek mintát.38,8 volt a làza. Megetettem,majd elvitték injekcióra és bekötötték neki az infúziót. Màr bágyadt volt,de ciciztettem,mert nem volt pisije.




Közben telt az idő.... Fél 10 kor elaludt,hazajöttem a dolgokért,visszamentünk a férjemmel,s volt az arcàn 1 folt,a szàja kék volt,ő pedig hideg.mondtuk nővérkének,megmérte a làzàt,36 volt. Pisi még mindig nem volt,de a mellkasàn is jött 1 sötét folt,meg több halvàny. Fél 12 kor kérdeztem nővérkétől-ez nem agyhàrtyagyulladàs? Egyre jöttek ki rajta a foltok,jött a doktornő,megnézte,mondta hogy kapjon antibiotikumot úgy éjfélkor!!! fél 1 kor szúrtak neki még érbe,aztàn jött a mentő,felmentünk vele Pozsonyba-2 kor értünk be Kramáriba!!!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés