Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma egy éve, hogy elkezdődött a járvány !Szakértők szerint eddig fog tartani!Itt a dátum
Mindenegyben Blog - 2020. december 01. (kedd), 21:21

Ma egy éve, hogy elkezdődött a járvány !Szakértők szerint eddig fog tartani!Itt a dátum (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 01

Épp egy évvel ezelőtt, 2019 december 1-jén kezdődött a koronavírus-járvány. Ekkor jelentkeztek koronavírusos tünetek az első betegnél a kínai Vuhanban. Az Infostart visszatekintő összeállítása szerint a kínai elnök, Hszi Csin-ping az idei év elején hetekre eltűnt az emberek elől, majd február 10-én egy biztonságos távolságban felvett videoüzenetben köszönte meg a vuhani kórházak dolgozóinak emberfeletti munkáját.

A Hupej Tartományi Betegségmegelőzési és Megelőzési Központból most kiszivárogtatott dokumentumok arról tanúskodnak, hogy a kínai hatóságok kozmetikázott számokkal tudósítottak a járvány kitöréséről.

Hirdetés
[ ]

A CNN azt írja, Hupej nagyon gyors reagálásúnak tüntette fel magát, valójában a tesztelés és a pozitív eredmények jelentése terén nagyon lassú volt. A bürokratikus és politikailag motivált tévedéseknek pedig globális következményei lettek.

William Schaffner, a Vanderbilt Egyetemen professzora szerint a kínai hatóságok minimalizálni igyekeztek a járvány látszólagos mértékét azzal, hogy csak a klinikailag diagnosztizált eseteket vették bele a járványadatokba, továbbá a halálos áldozatok száma sem volt pontos. A kínaiak vélhetően abban bíztak, hogy ez a járvány is helyben megállítható, mint a 2003-ban és 2005-ben a SARS.

Aki közben megpróbált a járvány komolyságáról hírt adni, azt igyekeztek elhallgattatni: Li Ven-liang szemészorvos például az elsők között hívta fel a figyelmet a megbetegedésekre, amiért büntetést kapott, végül február 7-én ő maga is belehalt a koronavírusba.

Bejelentették ->> JÖN A FEKETELEVES! Ezt tartogatja még a magyaroknak a koronavírus! Ekkor lesz vége a rémálomnak! >>

Hirdetés

A második hullám után olyanra készülnek a tudósok, amit senki sem szeretneA koronavírus-járvány Európát jelenleg sújtó második hulláma nem a végső, és a tél végéig, valamint a jövő tavasz folyamán egymást követő, több hullámra kell számítani – jelezte hétfőn a francia kormány mellett működő tudományos tanács.-írja a napi.hu.

“Nehéz hónapok előtt állunk egy szélsőségesen nehéz helyzetben” – fogalmazott a hétfőn nyilvánosságra hozott véleményében a tudományos tanács, amely a második hullám végét az év végére vagy a jövő év elejére feltételezi.”Több egymást követő hullám lehet a tél végén és 2021 tavaszán különböző dolgoktól függően” – írták a szakemberek, kiemelve az időjárási viszonyokat és a kormány stratégiájának hatékonyságát.

Mától tovább szigorodnak a maszkviselésre vonatkozó szabályok: már a vendéglátóhelyeken és a szórakozóhelyeken is kötelező a maszkot viselni, azt csak az étel és ital fogyasztása idejére lehet levenni. A rendőrök fokozottan ellenőrzik a maszkviselést, és ha valaki nem tartja be a szabályokat, azt megbüntetik.

 A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet. Akinél külföldi tartózkodás vagy egyéb ok miatt hatósági házi karantént rendeltek el, az szigorúan tartsa be. Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát. A kórházak fel vannak készülve a fokozott terhelésre, minden kórházi ellátást igénylő betegnek jut kórházi ágy és ellátás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés