Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma hajnalban hívták a börtönből Galambos Lajos testvérét.. bekövetkezett,amitől mindenki tartott
Mindenegyben Blog - 2024. március 08. (péntek), 19:29

Ma hajnalban hívták a börtönből Galambos Lajos testvérét.. bekövetkezett,amitől mindenki tartott (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 08

Drámai hír érkezett Galambos Lajosról

1 perce érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a megdöbbentő hírt 

Galambos Lajos, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi, aki az elmúlt időszakot a börtönkórházban töltötte, hamarosan visszatérhet a szabad életbe. A zenészt 2023 áprilisában helyezték át a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetből a berettyóújfalui börtönkórházba, miután egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták.

Ügyvédje korábban megpróbálta elérni, hogy otthoni ápolásban részesülhessen, de ezt a bíróság elutasította. A fogvatartása alatt a zenész egészségi állapota jelentős romlást szenvedett: testileg legyengült, pszichésen megviselt és sokat fogyott.

A bíróság minden kérelmét elutasította a korai szabadulásra vonatkozóan, így a kiadott 3 év 6 hónapos büntetésének jelentős részét a börtönkórházban kell letöltenie. Családja, barátai és rajongói aggodalommal várják, milyen állapotban térhet vissza a szabad életbe.

A törvények szerint a jó magaviselet és a plusz feladatok teljesítése lehetőséget biztosít a büntetés időtartamának csökkentésére. Galambos ügyvédei szerint a zenész várhatóan körülbelül egy évig lesz börtönben, amelynek már kilenc hónapja eltelt. A szabadulás pontos időpontja egyelőre nem ismert, de várhatóan idén áprilisban történik. A közösségi médiában való visszatérésére is számíthatunk a szabadulását követően.

Lagzi Lajcsi jogi képviselője  beszélt arról, hogy hogyan van most az elítélt zenész.

Hirdetés
[ ]

Az elmúlt pár hónap során is láthatóan romlott a testi állapota: még jobban lefogyott, egyre gyengébb

– mondta Dr. Csontos Zsolt, aki mindent elkövetett azért, hogy a zenészt kiengedjék, de kérvényét visszautasították.

Lagzi Lajcsi többször is hangsúlyozta, hogy nem kéri családja látogatását, telefonon és Skype-on akarta velük tartani a kapcsolatot. Három gyermeke és volt felesége mégis ellátogattak hozzá a börtönbe, mert nagyon aggódnak érte.

A bíróság nem engedte meg, hogy Lagzi Lajcsi otthonápolásban részesüljön, ezért a zenésznek továbbra is a rácsok mögött kell élnie.

Galambos Lajos már négy hónapja börtönben van, mert víz-, gáz- és áramlopással vádolták meg. A zenész három és fél éves büntetést kapott, de reménykedett, hogy egészségi állapota miatt kiengedik. Az ügyvédje szerint krónikus gyomorbetegsége van, amely műtétet igényelne, de ez nem lehetséges, amíg börtönben van. Csak folyékony ételeket tud enni, és fogy.

Nyolc hónapja raboskodik

Lagzi Lajcsi kilenc hónapja vonult be a baracskai börtönbe. Víz-, gáz- valamint áramlopás miatt kell bűnhődnie. Három és fél éves börtönbüntetést kapott tette miatt.

Már a börtönbe vonulást is halogatta

Hirdetés

A trombitaművésznek már februárban börtönbe kellett volna vonulnia, de ezt elhalasztotta. A sajtó hiába várta a kecskeméti börtön előtt, mert ő inkább a Vértesben sétált. Azt állította, hogy beteg, ezért kért haladékot a büntetés megkezdésére.

Április végén adta be a derekát

Lagzi Lajcsi április 26-án délelőtt 10-kor kezdte el letölteni a börtönbüntetését Baracskán. Ebből négy hónapot már előzetesben ült, így csak három év és két hónap van hátra a rácsok mögött. Nem árulta el, mikor vonul be, mert nem akarta, hogy fotózzák aznap.

Azóta már kórházban is volt

Pár nappal a börtönbe vonulását követően előbb a gyengélkedőre vitték orvosi vizsgálatra, majd kórházba is kellett szállítani. A berettyóújfalui központi kórházban ápolták, végül azonban visszakerült a börtönbe. Onnan többször is olyan hírek láttak napvilágot, hogy nincs jól, romlik az állapota.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Drámai hír érkezett Galambos Lajosról

Drámai hír érkezett Galambos Lajosról

1 perce érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés