Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma hajnalban meghalt az édesapám, az utolsó lélegzetvételei előtt elmondtam neki, azt amit mindenki tudott..
Mindenegyben Blog - 2022. október 13. (csütörtök), 09:35

Ma hajnalban meghalt az édesapám, az utolsó lélegzetvételei előtt elmondtam neki, azt amit mindenki tudott.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 13

Ma hajnalban meghalt az édesapám, az utolsó lélegzetvételei előtt elmondtam neki, azt amit mindenki tudott..

Zsolt szívtépő történetét olvashatják el, amely az elengedésről és a vele járó fájdalomról szól. Megkönnyeztük!

Hirdetés
[ ]

Sokat tépelődtem hogy vajon leírjam-e érzéseimet..egy igen megrázó tragikus végkimenetelű esemény kapcsán,ami Édesapám 70. életévében elhalálozását követelte...Olyan dolgot tettem aminek folyományaként fölgyorsítottamaz eseményeket...ami fölött gondolati síkon azóta sem tudok napirendre térni...pedig érzem hogy jól, tőlem elvárhatóan a legjobban cselekedtem aznap este, mikor végleg távozott az ismeretlenbe...Ki kell hogy írjam magamból, háthafájdalmam némileg alábbhagy, mert embertelen az, mitát kellett élnem...- Egyáltalán érdekel valakit..? Vagy csak nekem van valamiféle megnyilvánulási kényszerem...?Végül arra az általam bölcsnek vélt következtetésre jutottam, ha, akár csak egy ember is, végigolvasva megérti mondanivalóm lényegét, akkor már megérte..

Próbálom rövidebbre fogni, ami persze relatív és ez estben majdhogynem lehetetlen...Édesapám veleszületett donga lábbal és csípőficammal dolgozott, ameddig korosodva el nem érte a már szinte mozgásképtelenséget járását illetően...Fölnevelt három gyermeket, hű társaként édesanyámnak..Mikor betöltötte 70. életévét akkor jelentkeztek az első olyan tünetek amik aggodalomra intettek..Vizsgálatok következtek, amik végbél daganatos megbetegedésre következtettek, majd további vizsgálatok megerősítették a szomorú valóságot. miszerint előrehaladott rosszindulatú daganat van jelen a szervezetében...Kórházban töltött első heteiben nem vártan, gyorsan romlott az állapota az otthonihoz képest...persze megviselték az egymást érő vizsgálatok, amik nagy része teljes étel és ital megvonást követelt...1 hónap alatt rohamos súlyvesztés következett, ami teljességgel kizárta egyebek mellett a műtéti beavatkozást...de mivel a teljes bélelzáródás lehetősége egyre nagyobb veszélybe sodorta Őt.

Így már mikor sikerült picit erősíteni a szervezetét megműtötték..

De csak a vastagbelet vezették ki az oldalára...(Sztóma)A fő problémával sajnos nem tudtak mit kezdeni a beteg állapotára hivatkozva, további műtét vagy kezelésről csak valamikor később..lehet szó HA javul az állapota...magyarra fordítva lemondtak róla és otthoni "lábadozásra ítélték"Édesanyám ápolta, pelenkázta, etette stb. Amikor tudtam mentem segíteni borotválni stb...ami ezzel jár..a részletekkel nem akarok senkit sokkolni..nagyjából tudja mindenki miről van szó...Sokat beszélgettünk... mindig biztattam próbáltam pozitívan hozzá állni ehhez az áldatlan helyzethez..Reményvesztettséget soha nem sugalltam felé..próbáltam éreztetni vele hogy nem teher a számunkra Őt ellátni..mert talán ez jobban zavarta mint maga a betegsége...Most már azt hiszem ideje rátérni a lényegre..:6. hó 14. én kora délután hívott édesanyám:- Nem eszik nem iszik apád már semmit, bajt érzek gyere amikor tudsz...!Gondoltam, máskor is volt már ilyen étvágytalan...de azt is tudtam hogy más is van, csak anyu aggodalmas típus és nem véletlen mondta amit mondott ( Ne idegesen "rohanjak" 60 km.-t odáig)..Testvéremmel mikor odaértünk, előrement én pedig megálltam egy szóra anyuval az előszobában, de már látom hogy könnyes szemekkel jön is ki azonnal a helyiségből ahol apu fekszik...Ennek fele sem tréfa... tudatosult bennem, és azonnal bementem..Apám rám nézett csontig hatoló, segítség kérő olyan tekintettel amit nemhogy leírni de még elmondani is lehetetlen...Erőt vettem magamon, bár úgy éreztem derékig mocsárban kéne gázolnom az ágyig alig öt métert...nem hittem a szememnek pedig pár napja voltam nála..Zihálva vette a levegőt, mozgatta a száját valamit akart mondani de már a kórházban is oda kellet teljesen hajolni hogy értsem, mert csak suttogni tudott...egyszerűen nem értettem semmit bármennyire is szerettem volna...zavarodottságomban bólogattam és próbáltam nyugtatni...

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés