Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
„Ma is pontosan fel tudom idézni, milyen érzés nélkülözni”A mélyszegénységből küzdötte fel magát Oláh Gergő
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 20. (vasárnap), 17:31

„Ma is pontosan fel tudom idézni, milyen érzés nélkülözni”A mélyszegénységből küzdötte fel magát Oláh Gergő

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 20

Jó pár éve sikerült kitörnie a mélyszegénységből, mégis a mai napig szeretettel gondol vissza a gyerekkorára…

Azon időszaka az életemnek nagyon meghatározó volt. Ma is pontosan fel tudom idézni, milyen érzés nél­külözni, milyen, amikor nincs étel, nincs cipő, nincs semmi sem. Mélyszegénységből jöttem, amit nem lehet elfelejteni, s talán pont ezért becsülök az átlagosnál mindent sokkal jobban.

[ ]

Mi hajtotta előre, mi adott erőt, hogy küzdjön?

Hogy éreztem, több van bennem. Egyszerűen belül szólt, s sosem hallgatott el egy hang. És persze Isten… mert képtelen voltam feladni, fel sem merült bennem ilyen, még akkor sem, amikor reálisan nézve kilátástalan volt minden. De én nagyon erősen éreztem és hittem, hogy egyszer nagy változás jön, s minden jóra fordul.

Hirdetés

Most milyen körülmények között élnek?

Míg korábban az albérleti díjjal is küszködtünk, mára szépen élünk, s megvehetek mindent, amire szüksége van a gyerekeimnek, a felségemnek. Ez egy hatalmas dolog, ami miatt boldogságot és mérhetetlen hálát érzek. Nem gondolom, hogy igaz az a közhely, hogy a pénz nem boldogít.

Miért, önt boldogítja?

Hirdetés

BIZTON TUDOM, HOGY PÉNZ NÉLKÜL NEM KÖNNYŰ, S HOGY EZ MEGTÉPÁZZA A LELKET.Ezzel nem azt mondom, hogy a pénz maga a boldogság, csak azt, hogy sok más dolog mellett, enélkül is nehéz nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak és boldognak lenni. Szóval igen, valamennyire boldogít. De itt nem gazdagságról beszélek, csak egy kielégítő anyagi egzisztenciáról, amikor nem kell nélkülözni.

Tehetség, szorgalom, kitartás és spórolás a titok?

Az első három biztos, a negyedikkel már nem élek.AZ EGÉSZ GYEREKKOROM A SPÓROLÁSRÓL SZÓLT, ARRÓL, HOGY HOGYAN TAKARÉKOSKODJUNK, HOGYAN ÉLJÜK TÚL A MÁSNAPOT.Most inkább csak igyekszem félretenni a pénzt, és nem elkölteni minden forintot. Azonban ha szükségünk van valamire, és van rá keret, akkor azt megveszem.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés