Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma kiderült! NEM ősszel JÖN a nyugdíjprémium! Hiába várják a magyar nyugdíjasok! ITT a DÁTUM – CSAK ekkor érkezik meg a pénz :
Mindenegyben Blog - 2019. július 26. (péntek), 22:13

Ma kiderült! NEM ősszel JÖN a nyugdíjprémium! Hiába várják a magyar nyugdíjasok! ITT a DÁTUM – CSAK ekkor érkezik meg a pénz :

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 26

VÉGRE HIVATALOSAN bejelentették a napra pontos dátumot : Ezen a napon érkezik meg 2019-ben a nyugdíjkiegészítés és a nyugdíjprémium MINDEN magyar nyugdíjasnak készpénzben! Így számoljon vele :

December 3. nagy nap lesz a magyar nyugdíjasok életében! Ajándékpénz áll a házhoz!

Hirdetés
[ ]

December 3., kedd – ekkor érkeznek pénzek!

A decemberi időpontban érkezik majd a pérmium is. Erre biztosan lehet számítani, ugyanis a törvény szerint amennyiben meghaladja a 3,5 százalékot a gazdaság növekedése, akkor jár a prémium. A kormány számításai szerint márpedig idén 3,9 százalékos lesz a bővülés üteme, sőt, Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy gazdasági tanácsot hívott össze az év elejére, mert szeretné, ha legalább 4 százalékkal gyorsulna a gazdaság 2019-ben.

Nyugdíjkkiegészítésre is jó eséllyel számíthatnak az idősek, mivel az infláció magasabb lesz, mint a kormány 2,7 százalékos előrejelzése. A Magyar Nemzeti Bank jelenleg 2,9 százalékkal számol (bár korábban 3,1 százalékot is “beleláttak” a gazdaságba), de elemzők még ennél nagyobb áremelkedési ütemet sem zárnak ki.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés