x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma reggel elnéztem az időt, ezért szaladtam a buszhoz, de lekéstem – A sofőr elképesztő dolgot szólt oda nekem a fülkéből! Ezt nem felejtem el neki soha!!!!!
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 27. (péntek), 09:21

Ma reggel elnéztem az időt, ezért szaladtam a buszhoz, de lekéstem – A sofőr elképesztő dolgot szólt oda nekem a fülkéből! Ezt nem felejtem el neki soha!!!!!

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 27

Elindultam a buszhoz otthonról. A buszmegálló nagyon közel van a lakásomhoz általában elég 5 perccel a kiírt időpont előtt elindulnom. Pár háznyit kell csupán sétálnom egy sarkon befordulnom és már ott is vagyok. Ma azonban elnéztem az időt, megcsúsztam ezért szednem kellett a lábaimat, hogy odaérjek. Amikor a sarkon befordultam, megláttam a szemben lévő kanyarból kibújni a busz nagy fehér orrát.

Versenyfutás volt a busszal, vajon ki ér hamarabb a megállóba? A busz lett a győztes. Én azért nem adtam fel a reményt még bíztam benne, hogy valami csoda folytán a felszállók a kedvemért még kicsit lassítanak a felszállásnál és akkor a sor végére még én is odaérhetek.

Hirdetés
[ ]

Nem jött be. A busz elindult a 7-es a megállóból, jön szembe velem én meg tanácstalanul állok a járdán, nem tudom, hogy mihez is kezdhetnék, amikor feltűnik, hogy nem gyorsul tovább a jármű, sőt mintha lassítani kezdene, az index villog a szemembe, az ajtó nyílik és egy vidám szemű, ősz szakállú sofőr bácsi a fülkéből így szól hozzám:

“Kisasszony, ezt jól jegyezze meg! Soha nem szabad feladni a reményt!”

Ezt megjegyzem egy életre!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ismerőseiddel!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés