Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma reggel rohannom kellett a munkahelyemre, de lemaradtam a buszról – A buszsofőr egy keményet szólt ki nekem a fülkéből! Soha nem fogom elfelejten
Mindenegyben Blog - 2021. október 21. (csütörtök), 21:28

Ma reggel rohannom kellett a munkahelyemre, de lemaradtam a buszról – A buszsofőr egy keményet szólt ki nekem a fülkéből! Soha nem fogom elfelejten

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 21

Előfordul, hogy olyan segítséget kapunk “Fentről” vagy éppen más emberektől, amire nem is számítunk.

Olyan helyen lakom, ami igen közel esik a buszmegállóhoz, 5 perc alatt odaérek, ezért nem is szokásom túlzottan hamar elindulni. Az igazat megvallva hajlamos vagyok rá, hogy kicentizzem.. Ez rossz szokás.. De szerintem sokaknak ismerős lehet.

Ma reggel viszont elnéztem az órát, és kocogóra kellett fognom a dolgot, hogy elérjem a buszt. Pedig nem jár olyan gyakran, hogy beleférjen, ha lekésem. Ráadásul nem lett volna szerencsés, ha éppen a mai napon kések el a munkából, fontos feladataim voltak…

Hirdetés
[ ]

Lélekszakadva kanyarodtam be a sarkon,  és láttam, hogy a busz meg már éppen kanyarodik ki. Ez nem volt jó jel, nagy hátrányban voltam.

Kénytelen voltam futásnak eredni, de még így sem volt sok remény, hogy sikerül elérnem a buszt. Átfutott az agyamon a gondolat, hogy hátha valamiért tovább tart most a felszállás, és még beeshetek az utolsó felszálló után.

Aztán bezárult az ajtó, és a busz elindult. Csak álltam ott lemondóan a járdán, miközben a busz velem szemben gördült az úttesten.

Aztán látom, hogy a sofőr lelassít mellém érve, majd a busz lassan megállt. Az ajtó pedig hirtelen kinyílt. A barátságos tekintetű, mosolygós sofőr kiszólt nekem a vezető fülkéből:

“Kisasszony, ezt jól jegyezze meg! Soha nem szabad feladni a reményt!”

Mi lehetett volna ennél emlékezetesebb lecke az élettől…

A borítókép forrása a wikipedia.org, és annak rendeltetése csupán illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés