Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MA REGGEL VÉGRE KIMONDTÁK az év legfájóbb hírét… CSAKIS EKKOR térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba!
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 07:59

MA REGGEL VÉGRE KIMONDTÁK az év legfájóbb hírét… CSAKIS EKKOR térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20

MA REGGEL VÉGRE KIMONDTÁK az év legfájóbb hírét… CSAKIS EKKOR térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba!

Minél többen és minél hamarabb kapják meg az oltást, annál hamarabb térhetünk vissza régi életünkhöz!

Hirdetés
[ ]

Miután 2020. december 26-án megérkezett az első koronavírus elleni vakcinaszállítmány Magyarországra, nyomban el is kezdődött az egészségügyi dolgozók beoltása. Martyin Tibor, a Békés Megyei Központi Kórház osztályvezető főorvosa és több munkatársa is az elsők között kapták meg a vakcinát.

„Az elsők között kaptam meg a védőoltást január másodikán a békéscsabai oltóponton” – mondta Martyin Tibor, a Békés Megyei Központi Kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Azóta is igazán jól érezi magát, személy szerint semmilyen mellékhatást nem tapasztalt.

Hozzátette,

a kollégái is jól vannak, komolyabb mellékhatást egyikőjük sem észlelt azt leszámítva, hogy egy-két nap enyhén fájt az oltás helye.Az oltás szervezetten zajlott, az előzetes jelentkezéskor mindenki kapott egy időpontot, a kapott időpontban be is hívtak mindenkit, nem voltak csúszások – mondta. Ahogy már többször is elhangzott az operatív törzs tájékoztatóján, az oltás előtt ki kellett tölteni egy kérdőívet, amely a kórelőzményekre vonatkozott, illetve alá kellett írniuk az önkéntességről szóló nyilatkozatot is. Ezután mindenki rendben megkapta a vakcinát, majd az oltási könyvbe beleírták a második oltás időpontját – mondta.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés