Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma­gán­életi dráma, vi­ha­ros vá­lá­sá­ról val­lott Ördög Nóra! Pillanatok alatt ment szét a gyönyörű pár…viharos gyorsasággal lezajlott a válás!
Mindenegyben Blog - 2021. december 03. (péntek), 21:52

Ma­gán­életi dráma, vi­ha­ros vá­lá­sá­ról val­lott Ördög Nóra! Pillanatok alatt ment szét a gyönyörű pár…viharos gyorsasággal lezajlott a válás! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 03

A két­gyer­me­kes mű­sor­ve­zető elő­ször be­szélt a na­gyon ke­mény idő­szak rész­le­te­i­ről.

Hirdetés
[ ]

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az első olyan sztárpár, akik utazó vlogjuk és rádiócsatornájuk, a Nánásiék segítségével betekintést engednek magánéletük egyes pillanataiba. A Nánásiék első adásában a párkapcsolatuk volt a téma. Ugyanis a rajongói a házaspár szűnni nem akaró szerelmének titkáról érdeklődtek a legtöbbet.

“Van egy különleges bájital, amit mindig belekeverek Nóri piájába – kezdte nevetve Nánási, akitől Ördög Nóri vette át a szót.-írja a  ripost.hu

“Én előtte nem gondoltam, hogy ilyen létezik, hogy „szerelem első látásra (…) A nulladik pillanattól kezdve egy olyan szintű erős bizonyossággal, ami hál’ Istennek a mai napig tart. (…) Tehát bármilyen helyzet, probléma adódik az életünkben, azt tuti biztos, hogy meg fogjuk tudni oldani, mert ha mi nem tudjuk megoldani, akkor nincs olyan páros, aki ezt meg tudja oldani rajtunk kívül” – fejtegette Nóra, aki azt is elárulta, az ő kapcsolatuk sem indult éppen zökkenőmentesen. Például, amikor egymásba szerettek, még mindketten házasok voltak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Nem titkolóznak tovább! “Egy ideje már voltak jelei” Teljesen megváltozott Ördög Nóra kislánya 😮

Ördög Nóra és párja egy videóban osztották meg, hogy lányuk, Mici egy jelentős változáson ment keresztül. Srí...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés