Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyar férfijainkról egy külföldi nő szemével! Nagyon igaz, megszakad a lélek!
Mindenegyben Blog - 2019. május 14. (kedd), 19:06

Magyar férfijainkról egy külföldi nő szemével! Nagyon igaz, megszakad a lélek! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 14

Ő apa, férj és támasz. Van időm arra, hogy belebújjak a flottír köntösömbe és megírjam a következő cikkemet. Azért, mert én is ember vagyok, nekem is van hobbym és pelenkán túli életem. Senki nem követeli tőlem sem a tortát, sem partvis nyelet, azért, mert tisztelnek és szeretnek. Megbecsül, és ami a legfontosabb – óv. Ezért ő egy igazi férfi.

Igen, engem elkényeztet Amerika az egyenlőség jogával és a szabadság eszméjével. Igen, szeretek nő lenni és nem vagyok háztartási robot. Tetszik, hogy a fiaim partnerei lesznek a házastársuknak és nem lesznek olyan lúzerek, akik otthon ülnek mackó alsólyukban és közömbösen nézik fáradtságtól kimerült feleségüket…

Hirdetés
[ ]

„Papucs” mondja azt a kocsmában sörrel kezében ülő férfiak többsége, akinek a felesége épp az átázott cipőjét szárítja, kapkodva pucolja a vacsorához a burgonyát. Én úgy gondolom, hogy éppen ők tartoznak azoknak a hálátlan „nem férfiak” csoportjába, akik a görnyedt nők vállán, büszkén hirdetik, hogy ők az erősebbik nem képviselői. Ugyan már….

„Asszony adjál enni” hallom valahonnan. Egy éles kiáltás szakította meg a gondolataimat. A mi hősünk feléledt, megéhezett szegénykém. A barátnőm fáradtan felállt, csendben kimerte a levest és letette a „férje” elé. Azt sem mondta, hogy „köszönöm” csak habzsolni kezdte a tányér tartalmát. „Hozzál kenyeret!” parancsolta a helyéről nem mozdulva… „Férj?!” elgondolkoztam ezen… nem, egyszerűen csak egy…( gondoljanak egy szóra)…”

Lányok, hölgyek, asszonyok! Szeressétek magatokat! Tanuljuk meg megkülönböztetni az ilyeneket a normális férfiaktól. Vannak még rendes férjek, akik gondoskodóak és okosak! Vannak olyanok, akik nem tekintenek szolgának téged! Higgyétek el, az erős nő az, aki gyenge és haszontalan lénnyel él és erős tud maradni… Nézz körbe, keress és nem kellenek a kompromisszumok. Egy életed van, tiszteld és becsüld meg azt, aki kéz a kézben megy végig veled az élet útján. Azt, aki vezet téged és nem azt, aki csak lóg a nyakadon….

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter vs Puzsér Róbert-videó .Végig néztem. Nagyon-nagyon jó volt. És bevallom egy ponton elsírtam magam.

Puzsér Róbert Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés