Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyar Péter felrobbantotta a bombát -óriási választási csalásról beszélt
Mindenegyben Blog - 2024. május 10. (péntek), 06:55

Magyar Péter felrobbantotta a bombát -óriási választási csalásról beszélt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 10











Oszd meg, kérlek! Csatlakozz a szavazatszámláló csapatunkhoz!


Ismerjük a trükkjeiket: szavazólapok érvénytelenné tétele, láncszavazás, buszoztatás, Kubatov-lista, szavazatvásárlás, szociális- és idősotthonokban szavaztatás, fenyegetés, ígérgetés. Segíts megóvni a választás tisztaságát!






Mindannyiunknak fontos, hogy a választási folyamat átlátható és tiszta legyen.






Szavazatszámlálóként Te is hozzájárulhatsz ehhez. A segítségeddel garantálhatjuk, hogy a választások zökkenőmentesen és tisztán folyjanak le.






Ha szeretnél részt venni ebben az izgalmas és felelősségteljes munkában itthon, vagy a nagykövetségeken, ne habozz, regisztrálj szavazatszámlálónak az alábbi linken:




Hirdetés
[ ]




Segítsd a választások zökkenőmentes és tisztább lebonyolítását! Vegyük vissza a hazánkat!






2018 -ban MSZP jelentése:

Rendkívüli közlemény!Az MSZP szakértői több százezres eltérésekre bukkantak, óriási választási csalás történt – döbbenetesek a vizsgálati adatok









Az MSZP kifogást jelent be az NVI és elnökének törvénysértő tevékenységével kapcsolatban







Kifogást jelentünk be.




Hirdetés
Előzmények: 




 


Az MSZP kifogást jelent be az NVI és elnökének törvénysértő tevékenységével kapcsolatban


 


Tisztelt Nemzeti Választási Bizottság!


 


Alulírott a Magyar Szocialista Párt (képviseli: Tóbiás József pártigazgató, székhelye: 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fszt/I-1., az országgyűlési képviselők 2018. évi általános választására jelölő szervezetként történt nyilvántartásba vételét elrendelő NVB határozat száma: 15/2018., a párt nyilvántartási száma: 01-02-0000564; e-mail: kozjog@mszp.hu) a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 208. § (1) bekezdése alapján a következő indokokra figyelemmel, a törvényes határidőn belül az alábbi


 


k i f o g á s t


 


jelentem be a Nemzeti Választási Iroda és annak elnöke törvénysértő tevékenységével kapcsolatban.


 


1. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) a Ve. 75. § (1) bekezdés h) pontja alapján az adatvédelem és az informatikai biztonság követelményeinek biztosításával, feladatkörében eljárva működteti a választás lebonyolításához szükséges választási információs rendszereket, valamint a Ve. 76. § (1) bekezdés f)-h) pontjai alapján gondoskodik a választáshoz kapcsolódó adatok biztonságos tárolásáról, működteti a választások hivatalos honlapját, megszervezi az igazgatási és informatikai próbákat.


 


Az NVI 2018. április 8-án 10 óra 8 perckor a valvip@nvi.hu elektronikus levélcímről küldött levelében arról adott tájékoztatást – többek között – az MSZP számára, hogy a „rendkívül magas érdeklődés zökkenőmentes kiszolgálása érdekében a www.valasztas.hu honlapot átállítottuk egy nagyobb teherbírású megoldásra”. Erre tehát az NVI szerint azért volt szükség, mert a honlap alkalmatlannak bizonyult a hiteles tájékoztatási funkció ellátására.


 


Az átállást követően – az interneten is terjedő képernyőmentések és tárolt html-oldalak alapján – kiderült, hogy az átállított oldalon 2018. április 8-án napon belüli különböző időpontokban egymástól eltérő névjegyzéki adatok kerültek feltüntetésre, illetve a szavazás napján későbbi időpontban a korábbi időpontban feltüntetett részvételi adatoknál jelentős mértékben alacsonyabb tény részvételi adatok kerültek feltüntetésre. Az NVI honlapja szerint tehát – annak ellenére, hogy a választási névjegyzékek zárására, nyomtatására, hitelesítésére 2018. április 6-án, illetve 7-én került sor –


A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Dobrev Klára nyerte a pénteki Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült

Dobrev Klára nyerte a pénteki Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült

Péntek este rendezték meg az európai...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés