Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyar Péter most Orbán Viktornak üzent
Mindenegyben Blog - 2024. február 17. (szombat), 11:40

Magyar Péter most Orbán Viktornak üzent

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 17
Hirdetés
[ ]

Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van– így üzent a miniszterelnöknek , majd hozzátette: „Mit kíván a magyar nemzet? Felelős minisztériumot Buda-Pesten.”

Már pénteki kormányinfón közzétett bejegyzésében is utalásokat tett egy korrupciós ügyre Magyar Péter: miután részletesen megcáfolta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter által rá vonatkozóan tett megjegyzéseket, bejegyzése végén éles megjegyzéssel illette Gulyást.„sokkal fontosabb téma: megköszönném, ha a magyar közélet megtisztulása érdekében befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre egy az egész országot felkavaró büntetőügyben tanúskodni. Úgyis rég találkoztunk.” 

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter nekiment Orbán Viktornak..

Miniszterelnök Úr,

Mivel hazánkban, Európában példátlan módon, két éve háborús veszélyhelyzet van és erre...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés