Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyar Péter újra posztolt, most a rendőrségnek üzent
Mindenegyben Blog - 2024. március 18. (hétfő), 14:22

Magyar Péter újra posztolt, most a rendőrségnek üzent

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 18

Magyar Péter Új Bejegyzésében Felhívást Intéz a Rendőrséghez

Magyar Péter, ismét a közösségi média felületén tette közzé legújabb üzenetét, amelyben ezúttal közvetlenül a rendőrséghez fordul. A posztjában arra kéri az illetékeseket, hogy a korábban közzétett bejegyzését tekintsék hivatalos feljelentésnek, és indítsanak nyomozást annak érdekében, hogy fény derüljön arra, ki szivárogtatta ki azokat a hamis állításokat tartalmazó rendőri jelentéseket.

Magyar Péter külön kéri, hogy az eljárás során hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságírója, aki azt állítja, hogy a dokumentumot közvetlenül a rendőrségtől kapta meg. A nyilvánosság előtt tett kérés mellett Magyar Péter azt is jelezte, hogy a feljelentést hivatalos formában is el fogja juttatni a rendőrségnek.

Magyar Péter 24 Órás Személyi Védelmet Fogad El

Magyar Péter, tekintettel az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló fenyegetésekre, úgy döntött, hogy elfogadja a személyi védelemre vonatkozó ajánlatot. Több biztonsági szakértő ismételt tanácsa és családjának kérése alapján maantól kezdve 24 órás személyi védelemben részesül, mind saját, mind pedig hozzá közel állók biztonsága érdekében.

Magyar Péter kijelentette, hogy tisztában van vele, milyen módszerekkel dolgoznak a maffia szervezetei, legyen szó Palermo vagy Budapest utcáiról. Említést tett Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírókról is, akiknek a tragikus sorsa rávilágított: a politikai támogatással rendelkező szervezett bűnözői csoportok ellen sajnos nincs teljes körű védelem. Ennek ellenére Magyar Péter úgy véli, meg kell tenni minden lehetséges lépést a biztonság érdekében.

Íme Magyar Péter bejegyzése:
Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében.

Hirdetés
[ ]

Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.
Köszönöm a nyilvánosság támogatását!
A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.

Hirdetés

Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt.
Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.
Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.
Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter mindenkihez szólt .. 1 óra alatt majdnem 15 ezer ember nyomott rá szívecskét

Magyar Péter mindenkihez szólt

.. 1 óra alatt majdnem 15 ezer ember nyomott rá szívecskét

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés