Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Már a barátai is aggódnak Koós özvegyéért, egyre roszabbul van.
Mindenegyben Blog - 2019. április 15. (hétfő), 20:56

Már a barátai is aggódnak Koós özvegyéért, egyre roszabbul van.

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 15

Dékány Sarolta képtelen feldolgozni férje halálát: nem mozdul ki a házból, nem nyúl az elhunyt énekes dolgaihoz. Már a barátai is aggódnak érte.

Sarolta Koós János halála óta várja, hogy enyhüljön a fájdalma, de a temetést követően csak rosszabb lett. A gyermekei nem hagyják magára, rendszeresen látogatják az édesanyjukat, de ez sem hozza meg a várt javulást.

Hirdetés
[ ]

„Egyre rosszabbul vagyok! Bár a temetés óta is nagyon sok a teendőm, a gyerekek is eljönnek hozzám, mégis kilátástalan az életem" – mondta a borsnak az özvegy.

Koós János és Dékány Sarolta 1971-ben házasodott össze, az asszony pedig mindenben támogatta a férjét. A pár a színpadon még szorosabb köteléket alakított ki, olyan duetteket adtak elő számtalanszor mint az Ezer évig várok rád, Az életem egy szép regény, avagy a Kár minden percért. A közös munkának köszönhetően még elválaszthatatlanabbak lettek a házasok, s csak a halál szakíthatta szét őket.

Az énekes humorista március másodika hajnalán váratlanul hunyt el, Sarolta pedig teljesen összetört.

Nem szoktam elhagyni a házat, egy tapodtat sem mozdulok, és a férjem ruháihoz, személyes tárgyaihoz sem nyúltam. Minden úgy van, ahogyan azt János hagyta.

Az özvegyért a barátai is aggódnak, mert tudják, milyen szoros kötelék fűzte össze őket a férjével. A temetésig minden nap azzal foglalkozott, hogy méltó módon búcsúztassák férjét, ám azóta csak a gyász maradt neki. Koós Jánostól március 20-án a Farkasréti temetőben vettek végső búcsút.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés