Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Már csak pépeset tud enni, nagyon lefogyott Galambos Lajcsi
Mindenegyben Blog - 2023. május 09. (kedd), 19:48

Már csak pépeset tud enni, nagyon lefogyott Galambos Lajcsi

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 09

Galambos Lajos április végén vonult be a baracskai börtönbe, ahol megkezdte 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amit áram-, víz- és gázlopás miatt ítélt meg neki a bíróság. 

Már bevonulása előtt felmerültek egészségügyi problémák, ami miatt halasztást is kért a büntetés végrehajtására. Ám ezt a bíróság elutasította. Végül mentővel szállították a büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol a gyengélkedőre került, majd több vizsgálatot is elvégeztek rajta, amelynek összefoglaló jelentése már pénteken elkészült. Ezt azonban Lagzi Lajcsi és ügyvédje még nem kapta meg. 

„Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik”

 

– nyilatkozta a Ripostnak Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje, aki azt is elmondta, ügyfelével nagyon várják, hogy megkapják a vizsgálati eredményeket és kiderüljön Galambos Lajos további sorsa.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Lagzi Lajcsi korábban már elmondta, hogy hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, és elő is volt jegyezve egy műtétre. A Ripost úgy tudja, hogy egy olyan beavatkozás is vár rá, ami miatt lehetséges, hogy meg kell szakítania börtönbüntetését. Ugyan a zenész próbál a börtönben is erős lenni, nem könnyű megbirkóznia a jelenlegi helyzetével, de szerencsére nincs egyedül, a testvére támogatja mindenben.  

címlapfotó:illusztrávió!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés