Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Máris kiszivárgott Erzsébet végrendelete? Durva, kit tagadhatott ki az örökségből:
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 15. (csütörtök), 20:13

Máris kiszivárgott Erzsébet végrendelete? Durva, kit tagadhatott ki az örökségből:

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 15

Bár a néhai királynő végrendelete lepecsételve fekszik egy széfben, tartalma pedig szigorúan titkos, több brit és egyes más európai médiaforrás állítja, hogy információkkal rendelkezik a tartalmát illetően.

A Bunte Magazin úgy véli tudni, hogy a királynő példátlanul értékes ékszereinek zömét Katalin hercegnére hagyta. A Windsori Udvarházat Vilmos herceg, Katalin és gyermekeik öröklik majd, míg a Frogmore-i Kúriát Harray herceg és felesége. Károly király és Kamilla királyné a Buckingham-palotába költöznek.

Hirdetés
[ ]

A Bunte Magazin szerint azonban van egy igencsak közeli családtag, aki kimarad az örökségből.

Mégpedig a néhai királynő fiatalabb fiáról, András hercegről van szó. A korábban súlyos botrányokba keveredett herceget idén év elején minden királyi és katonai címétől megfosztották (megszólítása is “Ő királyi fensége a yorki herceg”-ről a “yorki hercegre” változott), és (ha a Bunte Magazin információi helyesek) most az örökségből is kitagadta őt királyi édesanyja.

Tényleg érdemtelen? Neked mi a véleményed?

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés