x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Medveczky Ilona végrendelete: kiderült, kire hagyja mesés vagyonát
Mindenegyben Blog - 2019. november 02. (szombat), 11:37

Medveczky Ilona végrendelete: kiderült, kire hagyja mesés vagyonát

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 02

Végrendeletet írt 77. születésnapján Medveczky Ilona, aki nem titkolja, mi lesz az örökségével.

Medveczky Ilona sokat gondolkodott azon, kire hagyja a vagyonát. Mivel nincsenek élő rokonai, mindenképp rendelkezni szeretett volna arról, hogy halála után mi legyen az otthonával és az értékeivel. Ezért a 77. születésnapján végrendeletet írt.

Hirdetés
[ ]

„Már hosszú évek óta foglalkoztat az elmúlás, mint bárkit, aki túl van a hetvenen. Abszolút nem félek a haláltól, nem is készülök rá, de az életem munkáját, kuporgatását nem szeretném, ha elherdálnák, amikor én már nem leszek” – nyilatkozta a Hot! magazinnak Medveczky.

A művésznőt régóta foglalkoztatta, vannak-e élő rokonai. Azt mondja, az elmúlt években több olyan személy is megjelent nála, aki azt állította, családtag. Ilona biztos benne, hogy nincsenek élő rokonai, s arra az esetre, ha halála után újabb haszonlesők jelentkeznének, DNS-teszttel biztosította be magát, a leletei közjegyzőnél vannak letétben.

A művésznő március 4-én töltötte be a 77. életévét, amikor is papírra vetette a végakaratát. Azt mondja, ezzel hatalmas teher esett le a válláról.

„A házam, illetve a telkem, ami a főváros egyik kiemelt övezetében fekszik, árverezésre kerül majd a halálom után. Ezzel egy nagyon kedves, régi barátomat bíztam meg. Az otthonom eladásából befolyt összeg ötven százaléka kutyamenhelyeknek megy. Erről egy állatorvos gondoskodik majd, aki egy életen át segített a kutyáimnak, amikor betegek voltak” – mondta a lapnak Medveczky, hozzátéve: az állatorvos dönti majd el, melyik intézmény kap az örökségből. „A pénz másik felét pedig művészeti célra szeretném fordítani. Úgy rendelkezem, alapítsák meg a Medveczky Ilona-díjat. Szeretném, hogy ezt minden évben a legtehetségesebb táncművésznek ítéljék oda” – árulta el a lapnak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (52)
Hirdetés
Hirdetés