Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MÉG A tapasztalt szakértők is LEDÖBBENTEK, azon, amilyen idő vár ránk a jövő héten – ITT heti előrejelzés! ERRE készülj :
Mindenegyben Blog - 2019. október 06. (vasárnap), 20:24

MÉG A tapasztalt szakértők is LEDÖBBENTEK, azon, amilyen idő vár ránk a jövő héten – ITT heti előrejelzés! ERRE készülj :

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 06

Fagyos hajnalok után melegedés jön…

Hétfőn délelőtt közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Délután a közepesen felhős ég mellett pár órára mindenhol kisüt a nap, jelentős mennyiségű csapadék nem várható. Élénk lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Hirdetés
[ ]

Kedden a reggeli időszakban pára és köd képződhet. Napközben kissé felhős, napos, többnyire száraz időre van kilátás, ennek ellenére hűvös marad az idő. Megerősödik a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 15 fok között alakul.

Szerdán gyakran megnövekszik a felhőzet, amelyből elsősorban az északi tájakon alakulhat ki záporeső. Erős lesz a délnyugati szél. 14, 19 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön megnövekszik a felhőzet, országszerte számítani kell esőre, záporesőre. A délnyugati szél élénk lesz. Kora délután 12, 16 fok várható.

Pénteken a szakadozott felhőzet mellett kisüt a nap, jelentős mennyiségű csapadékra nincs kilátás. Mérsékelt lesz a déli szél. 15, 18 fokra melegszik a levegő.

Szombaton kissé felhős idő várható erős melegedéssel. A délnyugati szél megerősödik, a maximum-hőmérséklet értékei 18, 22 fok között alakulnak.

Vasárnap sok napsütésben bízhatunk, az északon képződő gomolyfelhőkből záporeső kialakulhat. A délnyugati szél erős marad, kora délután 19, 23 fok közé melegszik a levegő.Forrás: https://www.idojaras.hu/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés