Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán- orosz háborúról van szó...rossz a helyzet....
Mindenegyben Blog - 2022. február 27. (vasárnap), 17:01

Még nem láttuk Orbán Viktort ilyen gondterheltnek...SÚLYOS BEJELENTÉST tett, ami minden magyart érint! Az ukrán- orosz háborúról van szó...rossz a helyzet....

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 27

Vlagyimir Putyin elnök elrendelte az orosz nukleáris elrettentő erők fokozott készültségbe helyezését az ukrajnai háború miatt.

Putyin a legfőbb tisztségviselőivel tartott megbeszélésen vasárnap kijelentette, hogy a vezető NATO-hatalmak "agresszív nyilatkozatokat" tettek, miközben a Nyugat kemény pénzügyi szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben - közölte a The Washington Post.

Hirdetés
[ ]

Putyin megparancsolta az orosz védelmi miniszternek és a hadsereg vezérkarának, hogy helyezzék a nukleáris elrettentő erőket különleges harci szolgálati rendszerbe.

Ez alaposan átírhatja a jelenlegi háború körülményeit, mivel a Nyugattal szemben fennálló feszültségek nukleáris fegyverek bevetéséhez vezethetnek.

Az orosz vezető korábban minden olyan nemzetet megfenyegetett, amelyek közvetlenül beavatkoznának a háborúba.

Orbán Viktor: "Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!"

Egyetértettünk abban, hogy a háború semmilyen konfliktushelyzetre sem jelenthet megoldást.Közösen elítéltük Oroszország háborús lépéseit Ukrajnával szemben, és egységesen szankciók bevezetéséről döntöttünk. (...)  Döntöttünk arról, hogy több pénzt kell fordítani azoknak az országoknak a biztonságára, amelyek szomszédosak Ukrajnával, így Magyarországéra is, és több pénzt kell fordítanunk a keleti határvédelemre. (...) Világossá tettem, hogy mi ki fogunk állni Magyarország nemzeti érdekei mellett, és nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!" - mondta a miniszterelnök.

FORRÁS: MTI/MTI FOTÓSZERKESZTŐSÉG/EURÓPAI TANÁCS

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter máris veri Orbán Viktort és a Megafont a Facebookon

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

Magyar Péter: Új Versenyző...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés