Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megbolondul az időjárás! JÖN A HÓ! Újra havazni fog Magyarországon! TEdd el a növényeidet ha az ország ezen részeinek bármelyikén élsz!!! >>>EKKOR JÖN A HÓ >>>>
Mindenegyben Blog - 2022. március 30. (szerda), 17:03

Megbolondul az időjárás! JÖN A HÓ! Újra havazni fog Magyarországon! TEdd el a növényeidet ha az ország ezen részeinek bármelyikén élsz!!! >>>EKKOR JÖN A HÓ >>>>

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 30

Kiadták a riasztást: durva vihar csap le az országra, havazás is várható

A következő napokban egy ciklon bolondítja meg a tavaszi időjárást.

Hirdetés
[ ]

Szerdán erősen felhős, borult időre készülhetünk. Délután több helyen kialakulhat kisebb eső, zápor, de nagy mennyiségű csapadék nem várható. Többfelé élénk, erős lesz a délnyugati szél. Reggel 4 és 11, délután 16 és 22 fok között alakul hőmérséklet.

Csütörtökön egy mediterrán ciklon hatására kiadósabb eső érkezik. Délután a déli, délnyugati tájakon záporok, egy-egy zivatar is kialakulhat. Borult, az előző napokhoz képest több fokkal hűvösebb idő lesz, 12-18 fok valószínű. A szél csak helyenként támadhat fel.

Pénteken is borult idő vár ránk. Elsősorban a Dunától keletre várható csapadék, de este a Dunántúlra újabb adag eső érkezhet. Többfelé élénk, helyenként erős, viharos északi-északnyugati szél fújhat. A maximum-hőmérséklet 7-16 fok között alakulhat. 

Szombatra is erősen felhős, bordult idő körvonalazódik. Többfelé számíthatunk esőre, de napközben a hegyekben, estétől pedig helyenként síkvidéken is átmenetileg havas eső, havazás is kialakulhat. Többfelé élénk, erős, nyugaton és északkeleten néhol viharos lehet az északias szél. Délután 4-10 fokra van kilátás.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés