Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a 2020-as Dávid-naptár! Minden idők legrosszabb nyara jön
Mindenegyben Blog - 2019. november 02. (szombat), 08:11

Megérkezett a 2020-as Dávid-naptár! Minden idők legrosszabb nyara jön (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 02

Nagyon elkeserítő, amit jövő nyárra ígér.

Végig 30 fok alatt marad a hőmérséklet, de nem ez lesz a legnagyobb baj.

Bár az idei nyarát jócskán adott ráadást, sokan már a jövő évi nyaralásukat szervezik. Nincs jó hírünk számukra, nagyon nehéz lesz olyan időpontot találni, amikor a nyaralást felhőtlen napsütésben élvezhetik majd.

Az igen szeszélyes április – részben felhős és esős – után a május még rosszabb lesz, szinte minden nap beborul az ég és gyakran villámlás, eső keseríti meg a napokat. És sajnos a nyári hónapok sem hozzák az elvárást. A naptár szerint nem lesznek egybefüggő zavartalan napsütéses napok, a felhős, esős napok lesznek többségben – látszik a freemeteo.hu-n a Dávid-naptár előrejelzése szerint.

Az AccuWeather szerint sem lesz túl meleg nyáron, május első hetének végére kúszik csak fel 20 fok fölé a hőmérő higanyszála, de 24 foknál többet hó végén sem mérhetünk majd. Júniusban sem sokat melegszik az idő - átlagosan 24 fok lesz napközben és 12-13 fokra mérséklődik majd éjjelente. Aki a kánikulát szereti, annak a július sem sok jóval kecsegtet az előrejelzések szerint, mert 27 foknál nyár közepén sem lesz melegebb, hajnalra pedig általában 16 fokig süllyed a hőmérő higanyszála.

Sokak bánatára az augusztus is bőven 30 fok alatt marad, tartja majd a hőmérséklet a 27 fokos maximumot, sőt, augusztus 20-ától folyamatosan csökkenni kezd majd a nappali felmelegedés.

ILYEN LESZ A MÁJUS

Hirdetés
[ ]

ILYEN LESZ A JÚNIUS
ILYEN LESZ A JÚLIUS
ILYEN LESZ AZ AUGUSZTUS
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés