Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a nagy 2022-es márciusi horoszkóp:Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2022. március 05. (szombat), 10:41

Megérkezett a nagy 2022-es márciusi horoszkóp:Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 05

Megérkezett a nagy 2022-es márciusi horoszkóp:Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

Március Horoszkóp 2022

Az évszakok közti átmeneti időszak, ami pozitív változásokat hoz. Köszönhetően a márciusnak, végre búcsút inthetünk a hideg napoknak. Sokak számára megterhelő, de másoknak éppen ellenkezőleg előjel a szebb holnapra.

Hirdetés
[ ]

2022 márciusa a horoszkóp szerint nem lesz kedvező idő a személyes érzésekre. Jobban teszi, ha szabadidejét olyan emberek társaságában tölti, akiket szeret. Március nem a megfelelő idő az elmélkedésre.

Mérleg március Horoszkóp 2022

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus

A csillagok állás kifejezetten kedvező lesz ebben az időszakban az egyedül élő Mérleg jegyűek számára. Éppen ezért járjon nyitott szemmel a világgal, és ne hagyja ki az olyan kínálkozó alkalmakat, amelyek révén akár még a lelki társával is összehozhatja a sors keze. A Mérleg csillagjegy szülöttei ebben a periódusban tökéletes harmóniára és békére lelhetnek a szeretteik körében, így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy az otthona kényelmében érzi majd magát a legjobban. Ne fukarkodjon a dicsérő szavakkal, és igyekezzen a családtagjai iránt még olyankor is megfelelő módon kimutatni az érzelmeit, amikor igencsak elfoglalt valami egyéb teendő miatt.

Amikor sikerül felvennie a munkája sikeres végzéséhez szükséges tempót, a párkapcsolatában egy sokkal nyugodtabb periódus veszi kezdetét. Újra egymásra találnak majd a partnerével, és ennek köszönhetően ismét tökéletes lesz az összhang önök között. Ehhez persze az is szükséges, hogy megtalálják az arany középutat és mindketten hajlandók legyenek kompromisszumokat kötni. A pozitív energiáknak köszönhetően a mérleg jegy szülöttei könnyen megbirkóznak majd a hónap során a stresszel is.

Skorpió március Horoszkóp 2022

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben

A Vénusz planéta erőteljes hatásának köszönhetően az év ezen időszakában a Skorpió kifejezetten jól fog teljesíteni az emberi kapcsolatok terén. Intenzív pozitív energiát fog kisugározni magából, amivel nagyon könnyen magára vonja majd a környezetében lévők figyelmét. Pont emiatt, az egyedül élők számára ez a periódus ideális lesz az ismerkedésre. Az önbizalma napról-napra nőni fog, de azért legyen óvatos, és ne hozzon meggondolatlan döntéseket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés