Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett az első fotó!MOST ÉRKEZETT!!! Ő Palik László 30 évvel fiatalabb barátnője: FOTÓ!
Mindenegyben Blog - 2021. július 27. (kedd), 14:36

Megérkezett az első fotó!MOST ÉRKEZETT!!! Ő Palik László 30 évvel fiatalabb barátnője: FOTÓ!

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 27

Palik László az Exatlon Hungary 2. évadában feltűnt személyi edzővel, Cservenák Alexandrával jött össze – értesült a Blikk.

A bulvárlap úgy tudja, csak a műsor után lángoltak fel köztük az érzelmek. Alexandra a legutóbbi évadban már a stáb tagjaként utazhatott a Dominikai Köztársaságba.

Hirdetés
[ ]

Palik házassága már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy az 59 éves műsorvezető kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk egy korábbi stábtagtól, aki szerint a személyi edzőként dolgozó fiatal lány ugyan 30 évvel fiatalabb Lászlónál, ám olyan a személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

Egy közeli ismerős szerint jelenleg távkapcsolatban élnek a szerelmesek, mivel Alexandra Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni.

Palik László pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiaival tölteni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés