Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 21. (kedd), 16:17

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 21

Linda Trevanssal egy olyan dolog történt, ami egy szülő számára a legszörnyűbb a világon. Elvesztette a gyermekét.

Lindas lánya Cassidy 13 éves volt és sokan csúfolták és zaklatták őt az iskolában. Egy rossz megjegyzéssel kezdődött, aztán tetlegességig fajult a dolog, írta Linda a  oldalán.

Hirdetés
[ ]

A tanárok és a szülők is mindent megtettek, hogy a zaklatásnak vége legyen de sajnos mindez az iskolán kívül folytatódott a szociális médián keresztül. Cassidy már nem akart iskolába járni és több hónapos terápián vett részt. Aztán visszatért az iskolába, de csak két napot ment egy héten. Úgy tűnt minden rendben lesz és a család bízott a legjobbakban.

Cassidy is ezt gondolta, amikor átment egyik nap új barátaihoz. 2014 februárjában meghívást kapott és ő ennek nagyon örült. Sajnos az új barátoknak egészen más terveik voltak, ott ahol senki sem látta őt, két fiú megerőszakolta a lányt.

Mikor az édesanya megtudta ezt, azonnal feljelentést tett a rendőrségen. De sajnos mikor lányát megkérték, mondja el mi történt pontosan, Cassidy meg sem mert szólalni. Annyira félt az elkövetőktől.

A lány vallomása nélkül azonban a rendőrség nem tudott intézkedni.

Hirdetés

Ezek után is folytatódtak a megalázások és a csúfolódás ezért az édesanya úgy döntött, a lány másik iskolába fog járni.

Sajnos itt még nincs vége a történetenk. Cassidyt nagyon megviselte az ami történt vele, nem tudott enni és aludni sem. Gyakran tört rá pánikroham, nem tudott rendesen pihenni sem.

Az édesanya mindent megtett, hogy segítsen neki. De mikor Cassidy 15 éves lett, nem bírta tovább, és a lány véget vetett életének.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés