Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt a Família Kft. színésze!
Mindenegyben Blog - 2024. február 12. (hétfő), 14:44

Meghalt a Família Kft. színésze!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 12
Bejelentették! Megrendült az ország! Meghalt Szurdi Miklós - EZ okozta a tragédiát

A neves magyar színész, rendező, színházi igazgató és forgatókönyvíró, Szurdi Miklós, életének 73. évében távozott az élők sorából.

Hirdetés
[ ]

Hosszan tartó betegség után hétfőn bekövetkezett haláláról Pásztor László, erdőkertesi polgármester számolt be – Szurdi Miklós az elmúlt években ebben a településen élt, ahol a helyi faluház és könyvtár igazgatói teendőit is ellátta.

"Mély megrendüléssel fogadtam a hírt. Nagyon megkedveltem Őt, mert fiatalos gondolkodása és sajátos világlátása ösztönzően hatott a környezetére. Szurdi Miklós művész volt. Egy ember, akire számíthattam. Munkaerő, aki szívén viselte Erdőkertes kulturális életét. Egy hős, aki kitartóan viselte hosszantartó, komoly betegségét. Elment, és nagy űrt hagy maga után. Köszönjük Miklós, hogy nekünk is voltál!" – írta a posztjában a polgármester.

Szurdi Miklóst elsősorban a Família Kft. című televíziós sorozat révén ismerhette meg a közönség, de munkássága során olyan népszerű sorozatokban is közreműködött, mint a Linda, az Angyalbőrben és a Privát kopó. Élete során három házasságot kötött; első felesége Gór Nagy Mária volt, második házasságát Appel Edittel, míg harmadikat Xantus Barbarával. Hat gyermek édesapjaként is ismert.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés