Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt a testépítő, mert minden nap ivott abból, amit talán te is szoktál inni
Mindenegyben Blog - 2021. június 01. (kedd), 08:06

Meghalt a testépítő, mert minden nap ivott abból, amit talán te is szoktál inni (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 01

Dean Wharmby minden nap ivott abból, ami végül a halálát okozta.

A 39 éves angol testépítő férfi tragikusan fiatalon hunyt el májrákban. Orvosai szerint halálát a diétája okozta, amely egyáltalán nem volt egészségesnek nevezhető írja a dailymail .  Olvass tovább, hogy megismerd a fiatal apuka tragikus történetét.

Dean napi több mint 10.000 kalóriát vitt be a szervezetébe, hogy a tömegét minél jobban tudja növelni. Ez a napi ajánlott kalóriabevitel 4-5-szöröse! A hizlaló gyorsételeken kívül a testépítők számára “alap” ételeket, azaz csirkét, tojást, és halat fogyasztott. Azonban a diétájában volt egy elem, amit képtelen volt elhagyni, pedig mindenki tudja jól, hogy fogyasztása káros az egészségre.

Gyúrás közben minden órában megivott két doboz energiaitalt. Ez a mennyiség rengeteg, még a gyártók is ráírják a dobozra, hogy az ajánlott mennyiség 1-2 doboz naponta. Azonban a 39 éves férfi energiaital-függő lett, nem bírta abbahagyni a fogyasztását.

 
Hirdetés

Öt évvel ezelőtt Dean-nél egészségügyi problémák léptek fel. Daganatot találtak a szervezetében, azonban ő elutasította a kemoterápiát, és úgy döntött, változtat diétáján, és természetes módszerekhez fordult. A tumor szinte eltűnt a szervezetéből.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés