Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János !
Mindenegyben Blog - 2023. február 27. (hétfő), 08:37

MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János !

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 27

Gálvölgyi János színművészt mélyen megrázta kollegája, Dunai Tamás halála, már csak azért is, mert egyidősek voltak. A színész szerint azonban nincs túl sok ideje a szomorkodásra, mert ,,a show megy tovább" – írja a Blikk

Hirdetés
[ ]

Gálvölgyi elmondása szerint az eset őt is gondolkodásra kényszerítette, mégpedig hogy mi fog történni vele akkor, ha eltávozik az élők sorából. A színész szerint ő már régebben megbékélt az elmúlás gondolatával. ,,Egy normális embernek számolnia kell azzal, ha egyszer elindul, egyszer be is végződik a dolog" – jelentette ki Gálvölgyi János. 

Nem a haláltól fél az ember, hanem attól, hogy majd mint egy kúszónövényt, úgy kerülget a család, néha meglocsolnak, és ott vagy magatehetetlenül. Nem szeretném, hogy bekövetkezzen az, amikor úgy tesznek, hogy szeretjük a papát, de közben már azt gondolják: te jó isten! Az egy borzasztó helyzet

– szögezte le. A Blikk TV Címlapsztori című műsorának másik vendége Faragó András, Topy volt: ő évekkel ezelőtt komoly életmódváltásba kezdett, mert többször is közel került a halálhoz. 

,,Persze, odafigyel az ember az egészségére, mert muszáj. Főleg, hogy engem már meglegyintett egyszer-kétszer olyan dolog, ami arra késztetett, hogy „na, azért már kapd össze magad”. Próbálunk úgy élni, hogy elkerüljük a bajt, de nagyon sok fiatal kolléga is meghalt már" – szögezte le. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés