Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Hunya Szilvia
Mindenegyben Blog - 2024. március 12. (kedd), 20:10

Meghalt Hunya Szilvia

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 12
A szakszerű kórházi kezelés ellenére meghalt hétfőn a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára. Hunya Szilviát saját halottjának tekinti a debreceni színház.

Meghalt Hunya Szilvia, a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára. A debreceni színház dolgozóját kórházban kezelték, miután március 4-én autóbalesetet szenvedett – írta közösségi oldalán a Csokonai Nemzeti Színház.

HUNYA SZILVIÁT SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI A CSOKONAI NEMZETI SZÍNHÁZ.

Az operatagozat titkára 2006 óta dolgozott a színházban, temetéséről később gondoskodnak. Hunya Szilvia három kisgyermeket hagyott maga után.

Hirdetés
[ ]

Három áldozat van a balesetnek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház egyik tagja is megsérült, abban a balesetben, ahol két kocsi ütközött és elsodortak több gyalogost is még március 4-én. Hunya Szilvia, a színház operatagozatának titkára a szakszerű kórházi kezelés ellenére elhunyt. A Tények adásából kiderült, hogy nemcsak a háromgyerekes anya, egy hétéves kisfiú is belehalt a balesetben elszenvedett sérüléseibe. Egy 55 éves nő már a helyszínen meghalt, összesen tehát három áldozat van. 

A TV2 úgy tudja, hogy a hibázó autós egy 19 éves lány, még friss volt a jogosítványa.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés