Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Kiss András
Mindenegyben Blog - 2023. november 21. (kedd), 07:06

Meghalt Kiss András

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 21

November 19-én, vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss András, a Fémalk-Dunavarsány Pest vármegyei I. osztályban szereplő labdarúgója, a Taksony Sportegyesület U19-es korosztályú csapatának edzője – számolt be róla a Sportszelet Online.

Kiss András pályafutása során labdarúgóként Taksonyban, Alsónémediben és Dunavarsányban szerepelt, utóbbi klubnak 2022 nyara óta volt ismét a játékosa, a jelenleg futó idényben 11-szer lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában is szóhoz jutott. Kiss tíz évvel ezelőtt Taksonyban kezdett el edzősködni, az U9-es korosztálytól indulva végigjgárta a ranglétrát, legutóbb az U19-esek mellett dolgozott. Halála előtti napon még szerepelt a dunavarsányi keretben a Gödöllő elleni 0–0-val záruló hazai idényzáró mérkőzésen – ismertette a mindössze 33 évesen elhunyt labdarúgó karrierjét a  

„Az egész klub megdöbbent András halálán – mondta lapunknak Szilvay Balázs, a FÉMALK-Dunavarsány elnöke. – Semmi előjele nem volt. A sportorvosi vizsgálatokon minden rendben volt vele és egészséges életet élt. Felfoghatatlan az egész.”

Hirdetés

Kiss András tiszteletére hétfőn, 18:00 órától Taksonyban, a Révész utcai Végh István Utánpótláscentrumban gyertyagyújtással egybekötött megemlékezést tartanak. 

Hirdetés
[ ]

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés