Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Petrocelli
Mindenegyben Blog - 2023. június 05. (hétfő), 08:50

Meghalt Petrocelli

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 05

Az 1970-es években készülő, 45 epizódot megért Petrocelli évtizedekig futott a Magyar Televízióban. Ebben a sorozatban Newman olyan védőügyvédet alakított, aki maga oldotta meg a bűnügyeket és mentette meg klienseit. Amikor nem nyomozással foglalkozik, akkor rendszeresen perlekedik feleségével a soha el nem készülő házukról, így aztán maradnak a lakókocsijukban.

Newman színpadi színészként kezdett a Broadwayon, első nagy filmes sikere Az ügyvéd volt, majd egy akciófilm, a Száguldás a semmibe főszereplője volt. Karaktere, Kowalski, a vietnámi veterán és állásából elbocsátott rendőr amfetaminnal telepumpálva próbál a lehető leggyorsabban úti céljához érni egy fehér Dodge Challenger autóval.

Hirdetés
[ ]

A Száguldás a semmibe kultuszfilmmé vált, még Steven Spielberg is egyik kedvenc filmjének nevezte.

Newman a 2000-es évek elejéig aktív volt, a magyar nézők a Petrocelli mellett a Gyilkos sorok, a J.A.G. – Becsületbeli ügyek sorozatokban, illetve a 40 nap és 40 éjszaka és A narancsvidék című filmekben láthatták.

2009-ben a hangszálait rák támadta meg, utána már csak néhányszor vállalt szerepeket. 2022-ben viszont újra forgatott egy független filmessel.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés