Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megható vallomást tett Dolly: ezért sírta végig a születésnapját
Mindenegyben Blog - 2019. május 23. (csütörtök), 15:13

Megható vallomást tett Dolly: ezért sírta végig a születésnapját

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 23

Elárulta, 71 lett az idén.

Dolly lassan 40 éve van a pályán, és a mai napig tele van a naptára. A színpadon elképesztően energikus, lendületes. Huszonéves fiatalok is megirigyelhetik fittségét. Az énekesnő májusi születésű, és nem csoda, ha nem foglalkozik azzal, hogy hány éves, mert ránézve a biológiai kora szerint évtizedekkel lehet fiatalabb.

Hirdetés
[ ]

Tavaly ünnepelte 70. születésnapját. Hogy telt?

Tavaly igaz barátaim és új és nagyszerű kollégáim meglepetés bulit szerveztek nekem. Különleges nap volt, kavarogtak bennem az érzelmek, hiszem életemben először volt ilyenben részem, és bevallom, hogy a végtelen öröm mellett nagyon nehéz volt megállni, hogy ne bőgjem végig. Megható és csodálatos volt, soha nem fogom elfelejteni, egy meghatározó élményt és útravalót kaptam tőlük.

Foglalkoztatja a kora?

Szerintem nem az évek száma, hanem a mentalitás a lényeg. Láttam én már olyan fiatal lányt, aki érett fáradt néniként viselkedett, és a volt német tanárnőm 75 éves kora ellenére olyan volt, mint egy tinédzser, éppen ezért nem foglalkozom az életkorommal, sőt többször előfordult, hogy hivatalokban, amikor rákérdeztek ki kellett számolnom. Egyébként azt mondják, aki sokat foglalkozik a korával, az hamar megöregszik.

Aki tudja, elképed, hogy hány éves. Honnan meríti az erőt? 

 Szüleim is sokkal fiatalabbnak látszottak a koruknál, úgy 20-30 évvel, náluk is megrökönyödtek, amikor kiderült mennyi idősek. Persze azért az is sokat számít, hogy egész életemben sportoltam. Úsztam, atlétikáztam, művészi tornára jártam, kézilabdáztam, kosaraztam, majd vitorláztam, és nagyon sokáig lovagoltam. A mai napig megpróbálok egészségesen étkezni, és még mindig iszom a búzafűlevet. Lépcsőn gyalog megyek, ahol lakom, ott lejt ő s a telek, tehát már az is felér egy sport teljesítménnyel.

További részleteket mesél a Kiskegyedben!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés