Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghozta a bíróság Berki Krisztián hivatalos ítéletét. Az egyik legsúlyosabb büntetést kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint megérdemli?
Mindenegyben Blog - 2021. június 17. (csütörtök), 18:16

Meghozta a bíróság Berki Krisztián hivatalos ítéletét. Az egyik legsúlyosabb büntetést kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint megérdemli?

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 17

2,5 év letöltendővel kínálta meg az ügyészség Berkit.. Ha elfogadja, nem súlyosbítanak: Rács mögé küldené a Fővárosi Ügyészség Berki Krisztiánt, amiért a korábbi sportvezető, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. volt vezérigazgatója és médiaszemélyiség sokakat veszélyeztetett, amikor a közlekedési szabályok sorát szegte meg, és büntetőfékezett egy menetrend szerinti autóbusz előtt.

Hirdetés
[ ]

Egy menetrend szerinti busz utasait veszélyeztette, és több millió forintos kárt is okozott. Berki Krisztián ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti emelt vádat, és ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat – írta meg a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy olcsóbban is megúszhatja az ügyet, ha a tárgyalás megkezdése előtt elismeri felelősségét. Ebben az esetben az ügyészség mérsékelné a büntetést, és mindössze két és fél év letöltendőt kérne Berki Krisztiánra.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés