Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megkapta az oltást Orbán Viktor! Elmondta az igazat Orbán Viktor! Így érzi magát a védőoltás után , ilyen mellékhatásokat tapasztalt!
Mindenegyben Blog - 2021. február 28. (vasárnap), 13:32

Megkapta az oltást Orbán Viktor! Elmondta az igazat Orbán Viktor! Így érzi magát a védőoltás után , ilyen mellékhatásokat tapasztalt!

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 28

A miniszterelnök néhány perccel ezelőtt tette közzé a közösségi oldalán, hogy ő is megkapta a koronavírus elleni oltás első dózisát. Orbán Viktor a kínai vakcinát kapta meg.

"Oltva vagyok" - írta a posztban.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated ✅

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. február 28., vasárnap

A kínai vakcinával oltották be Orbán ViktortMint ismert Orbán Viktor a napokban beszélt arról, hogy hamarosan őt is beolthatják, ám ezt a legtöbben csak jövő hétre várták. A kínai vakcinával szerdán kezdték meg az oltást, a kormányfő akkor arról beszélt: „Egy fontos nap a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal. Nekem is reményt ad ez, hogy talán valamikor a jövő héten a védekezés irányítói sorra kerülhetnek"

A miniszterelnök a héten beszélt róla, hogy hamarosan ő is megkaphatja az oltástMüller Cecília, országos tiszti főorvos pedig éppen tegnap javasolta, hogy a miniszterelnök oltassa be magát. Fontosnak nevezte ugyanis, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is. Az oltások ugyanis reményt adnak arra, hogy kevés áldozattal záruljon a harmadik hullám és véget érjen a pandémia - jelentette ki.

Hirdetés

Gulyás Gergely egyébként már a csütörtöki kormányinfón beszélt arról, hogy Orbán a kínai vakcinával szeretne majd oltakozni.

Hirdetés
[ ]

A héten egyébként Áder János köztársasági elnököt is beoltották, ő is a kínai vakcinát kapta meg. Az államfő akkor azt mondta: néhány héttel ezelőtt Szlávik Jánosnak, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosának és háziorvosának is feltette a kérdést, ha várnia kellene - mert csak akkor kerül sorra - a Pfizer vagy a Moderna vakcinájára "szeptemberig, októberig, vagy holnap, holnapután" megkaphatja az orosz vagy a kínai vakcinát, mit javasolnak. Erre mindketten azt válaszolták: "minél előbb oltani, minél előbb megkapni az oltást"

Hogy érzi magát milyen mellékhatásokat tapasztalt ? Következő posztban mutatjuk 

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter megint kiborította a bilit most Orbán Viktorról mesélt!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés