Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meglátogatták a Szurkolók a baltával agyonvert kutya gazdáját.
Mindenegyben Blog - 2019. február 26. (kedd), 10:55

Meglátogatták a Szurkolók a baltával agyonvert kutya gazdáját. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 26

A srácokat meglátva, a fiatalember segítséget kérve, önmagára hívta ki a rendőrséget, akik pár perc múlva a helyszínre érkeztek. A kötelező procedúra (igazoltatás stb) után tovább folytak az események.

A pasas rendőrségi biztosítás ellenére sem mert kijönni a házból, édesanyját és hugát küldte ki...-írja a lap.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Előzmények.Kunszentmártonban a napokban, 2 fiatalember a mai napig számunkra tisztázatlan okból, egyikőjük kutyáját fejszével fejbevágták, majd még más különböző módszerrel, az életét próbálták meg kioltani. Szerencsétlen vérző és rettegő állat, a szomszédhoz menekült. A szomszéd, segítségért azonnal a facebook közösségéhez fordult. Így került a mi látókörünkbe a történet. A kutyáért egy férfi azonnal elindult, és a budapesti Dr.Juhász Klinikára szállította, ellátását azonnal megkezdték. A férfi a rendőrségen a kutya gazdája ellen a feljelentést is megtette. Ezúton köszönjük hogy orvoshoz vitte, és hogy megtette a feljelentést. A kutyus a Kobak nevet kapta. A rendőrség a kutya gazdáját és annak barátját kihallgatta, információnk szerint tettüket beismerték. A tetteseket elengedték, így a srácok kiérkezésekor a fiatalember otthon volt. A srácokat meglátva, a fiatalember segítséget kérve, önmagára hívta ki a rendőrséget, akik pár perc múlva a helyszínre érkeztek. A kötelező procedúra (igazoltatás stb) után tovább folytak az események.A “tettes” óriási bátorságáról tett tanúbizonyságot!!!A rendőrségi biztosítás ellenére sem mert kijönni a házból, édesanyját és hugát küldte ki beszélgetni hozzánk...

Érdekes hogy az “ilyenek”, csak egy védtelen állattal ilyen kemények. Felvállalni a tetteiket, magyarázattal szolgálni persze nem tud, nem mer. Persze az édesanyját is megkérdeztük milyen indokkal tette kisfia azt amit tett, de megmagyarázni ő sem tudta.Igazából mindegy is, erre a tettre nincs semmi mentség, csak kiváncsiak voltunk mi bűne lehetett Kobaknak, hogy vajon mivel érdemelte ki a fejszés támadást.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés