Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megőrült az anyám a karantén alatt?! Ötvenéves létére gyereket vár a 14 évvel fiatalabb futártól
Mindenegyben Blog - 2020. június 06. (szombat), 09:08

Megőrült az anyám a karantén alatt?! Ötvenéves létére gyereket vár a 14 évvel fiatalabb futártól (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 06

Sokszor volt már tüdőgyulladása, veszélyeztetettnek számított.

Anyámnak, aki évek óta elváltan, egyedül él, a karantén időszak meghozta a boldogságot. A lakóhelyünkön vannak emberek, akik vállalták, hogy bevásárolnak a közértben a rászorulóknak, és anyám, akinek sokszor volt már tüdőgyulladása, jobbnak látta, ha él ezzel a lehetőséggel.

Hirdetés
[ ]

Március közepén meg is érkezett az első csomag, de anyám jobban örült a hordárnak. Már első nap letörölhetetlen mosoly ült az arcán, és folyton az ablakban állt, hátha újra megpillanthatja Jancsit, a hős lovagot, aki dacolva a járvánnyal bevásárol a rászorulóknak. Anyám folyton rendelt ezentúl, és igaza lehetett abban, hogy Jancsi viszonozza a rajongását, mert én is láttam, mennyire vigyorog anyura. Örültem is, meg nem is. Mert hogy Jancsi nem több harmincötnél.

És jött egy szerelem

Anyám jól tartja magát, nem néz ki ötvennek. Csinos, szép a haja is, és jó cuccokban jár. Nekem hat éve van egy barátom, és már nála is lakom. Anyám teljesen egyedül maradt, mert szinte soha nem vagyok otthon, és ezért eléggé sajnáltam. Szóval az első hetekben minden rendben volt. Azt, persze megbeszéltük anyámmal, hogy ez a szerelem csak plátói szinten működhet, mert járványhelyzet van. Egy darabig minden rendben is volt. De aztán elkezdődtek a zűrök.

Hogy lehet ilyen felelőtlen?

Anyám, mint egy idétlen tini, olyan őrült szerelembe esett, hogy nem lehetett bírni vele. Egyik nap felszaladtam hozzá, hogy miden rendben van-e, és kit találtam nála? Persze, hogy a Jancsit. Maszk nélkül! És alsógatyában. Anyámon se volt maszk, csak egy libegős otthonka, abban csábította el Jancsit, aki már úgy mozgott a lakásban, mintha oda is költözött volna. Kiabálni kezdtem anyámmal, hogy mi ez a felelőtlenség, miért hoz fel ide idegeneket, és miért érintkezik vele, és miért vannak maszk nélkül?! Anyám bámult rám egy darabig, majd elkezdett röhögni, és azt mondta, hogy tisztára olyan lettem, mint egy nyugdíjas öregasszony. Aztán odajött, hogy megsimogasson, de én ellöktem, és közöltem, hogy ha ő mindenkikkel érintkezik, akkor én többé nem jövök fel hozzá, mert felelősségteljesen akarok élni. Ha viszont ő meg akar halni, akkor csak rajta, aztán beleordítottam Jancsi arcába, hogy anyámnak már legalább négyszer volt tüdőgyulladása. Jancsi olyan zavarba jött, hogy a kis alsógatyájához felvette a maszkját is. Na, erre elhúztam a csíkot, mert azt hittem, felrobbanok.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés