Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megszólalt Tóth Gabi a 15 éves fiú diákkal sze.....elő férfi tanár botrányáról!Tóth Gabi is beleállítaná a vasvillát a 39 éves tanár hátába, aki 15 éves szeretőjével dicsekedett
Mindenegyben Blog - 2023. február 18. (szombat), 23:04

Megszólalt Tóth Gabi a 15 éves fiú diákkal sze.....elő férfi tanár botrányáról!Tóth Gabi is beleállítaná a vasvillát a 39 éves tanár hátába, aki 15 éves szeretőjével dicsekedett

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 18
Hirdetés
[ ]

Tóth Gabi is beleállítaná a vasvillát a 39 éves tanár hátába, aki 15 éves szeretőjével dicsekedett

Bite Zsolt, az egyik óbudai iskola tanárának gyalázatos videói, amelyek természetesen a családos magyar sztárokat is felháborították. Tóth Gabi is családanya, úgy véli, vannak ideológiákhoz köthető félelmek, és azt kell látnunk, hogy ezek a félelmek nem alaptalanok.

Egyrészt azt gondolom, hogy vannak félelmek, melyek ideológiákhoz kötődnek, és azt kell látnunk, hogy ezek a félelmek nem alaptalanok. Elnézve, hogy mi történik a világban, például Amerikában, ahol elkezdték az érzékenyítést a pedofilokkal szemben, nem túl biztató a jövő. Másrészt aggasztó, hogy egy kiszolgáltatott tinédzserrel ez megtörténhetett. Alá-fölé rendeltségi viszony van egy pedagógiai asszisztens és egy diák között. Soha nem tudjuk meg, hogy félelemből tette-e a fiú, amit tett, vagy sem" – mondta Tóth Gabi az Origo megkeresésére.

Tóth GabiFORRÁS: MTVA

„Egy fiatal, kiforratlan személyiség egy idősebb tanárral szemben nem tud helyes döntést hozni. Egy ilyen helyzet pedig az egész életére kihathat, mert ebben a korban vagyunk a legsebezhetőbbek. És úgy gondolom, hogy ez nemtől teljesen független, ha hetero kapcsolatban alakul ki, mondjuk felnőtt férfi és kislány között, ugyanolyan felháborító az eset" – tette hozzá az énekesnő.

Kapcsolódó cikkünk
VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik

Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?

Ennyi volt Tóth Gabi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés