x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtagadta az oltást, kirúgták a pincérnőt..
Mindenegyben Blog - 2021. február 22. (hétfő), 22:02

Megtagadta az oltást, kirúgták a pincérnőt..

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 22

Bonnie Jacobs egy New York-i pincérnő, akit azonnali hatállyal elbocsájtottak, mivel nem volt hajlandó beadatni magának a COVID-19 elleni védőoltást. Bonnie a Red Hook Tavern nevű étteremben dolgozott, de a tulajdonos türelmetlen volt, így nem várta meg, míg pincérnője tájékozódik arról, milyen hatással van a vakcina a gyermekvállalásra.

Hirdetés
[ ]

New York államban már újra kinyithatnak a vendéglátóhelyek kerthelyiségei, ám a dolgozóknak éppen ezért szüksége van a koronavírus elleni oltásra, hiszen számos emberrel érintkeznek nap, mint nap. Tehát, minél több emberrel kerülnek kapcsolatba, annál nagyobb a megfertőződés kockázata. Egész étteremláncok jelentkeztek az oltásra, mert szeretnék, ha dolgozóik biztonságban végezhetnék munkájukat.

Bonnie elmondta, hogy a gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy először e-mailben értesítették az étterem dolgozóit, majd egy újabb üzenet érkezett, miszerint a étterem dolgozóinak kötelező a vakcina beadatása. Kivételt képeznek azok, akiknek valamilyen betegsége megakadályozza ezt.

A pincérnő időt kért főnökétől, mert információt szeretett volna gyűjteni a vakcina termékenységre gyakorolt hatásairól, ugyanis gyermekvállalás előtt áll. Bonnie azt is leírta munkaadójának, hogy eddigi tesztjei negatív eredményt mutattak, de sajnos a vakcinákkal kapcsolatban nem áll rendelkezésre elegendő adat a termékenységre és a terhességre vonatkozóan.

Az étterem e-mailben mondott fel pincérnőjének, amit azzal indokoltak, hogy a munkavégzéshez szükséges az oltás, ő pedig nem tett eleget ennek a kötelezettségnek. Továbbá azt is közölték, ha mégis vállalná az oltást, azt jelezze a munkaadó felé.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés