Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtagadta az oltást, kirúgták a pincérnőt..
Mindenegyben Blog - 2021. február 22. (hétfő), 22:02

Megtagadta az oltást, kirúgták a pincérnőt..

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 22

Bonnie Jacobs egy New York-i pincérnő, akit azonnali hatállyal elbocsájtottak, mivel nem volt hajlandó beadatni magának a COVID-19 elleni védőoltást. Bonnie a Red Hook Tavern nevű étteremben dolgozott, de a tulajdonos türelmetlen volt, így nem várta meg, míg pincérnője tájékozódik arról, milyen hatással van a vakcina a gyermekvállalásra.

Hirdetés
[ ]

New York államban már újra kinyithatnak a vendéglátóhelyek kerthelyiségei, ám a dolgozóknak éppen ezért szüksége van a koronavírus elleni oltásra, hiszen számos emberrel érintkeznek nap, mint nap. Tehát, minél több emberrel kerülnek kapcsolatba, annál nagyobb a megfertőződés kockázata. Egész étteremláncok jelentkeztek az oltásra, mert szeretnék, ha dolgozóik biztonságban végezhetnék munkájukat.

Bonnie elmondta, hogy a gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy először e-mailben értesítették az étterem dolgozóit, majd egy újabb üzenet érkezett, miszerint a étterem dolgozóinak kötelező a vakcina beadatása. Kivételt képeznek azok, akiknek valamilyen betegsége megakadályozza ezt.

A pincérnő időt kért főnökétől, mert információt szeretett volna gyűjteni a vakcina termékenységre gyakorolt hatásairól, ugyanis gyermekvállalás előtt áll. Bonnie azt is leírta munkaadójának, hogy eddigi tesztjei negatív eredményt mutattak, de sajnos a vakcinákkal kapcsolatban nem áll rendelkezésre elegendő adat a termékenységre és a terhességre vonatkozóan.

Az étterem e-mailben mondott fel pincérnőjének, amit azzal indokoltak, hogy a munkavégzéshez szükséges az oltás, ő pedig nem tett eleget ennek a kötelezettségnek. Továbbá azt is közölték, ha mégis vállalná az oltást, azt jelezze a munkaadó felé.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés