Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGTUDTAM, HOGY A TESTVÉREM NEM APÁMTÓL VAN, DE EGYIKÜKNEK SEM MONDHATOM EL
Mindenegyben Blog - 2021. május 05. (szerda), 22:05

MEGTUDTAM, HOGY A TESTVÉREM NEM APÁMTÓL VAN, DE EGYIKÜKNEK SEM MONDHATOM EL (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 05

Iszonyú ez a teher...

Hárman vagyunk testvérek. Mindig azt hittem, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott családban nőttem fel. Természetesen előfordult, hogy a szüleim összevesztek, de ezek olyan viták voltak, amik a legjobb családokban is előfordulnak. Azt azonban nem gondoltam, hogy egyszer rájövök: anyám mindenkit átvert.

Jobb lett volna, ha nem hallom meg

Hirdetés
[ ]

Egy augusztusi napon kezdődött az egész. Sikerült kicsit előbb eljönnöm a munkából. Gondoltam nem szólok anyámnak, meglepem, biztosan örülni fog, hogy előbb hazaértem és tudok segíteni neki a házimunkában. Itt kezdődtek a bonyodalmak: véletlenül meghallottam a telefon beszélgetését. Mivel jóval előbb értem haza, mint amire várt, és halkan mentem be, így észre sem vett. A lakásba érve csak annyit hallottam, hogy nagyon feszülten kiabál a telefonba. “Éveken keresztül nem érdekelt a fiad, most miért bukkantál fel? Mit akarsz tőlünk? Miért akarod tönkretenni az életemet és a házasságomat?!” Nem tudtam, miről van szó, de ez a beszélgetés bogarat ültetett a fülembe. Napokig ezeken a mondatokon rágódtam. Vajon kivel beszélt? Kiről volt szó? Mit akar ez az ember az anyámtól? Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem nyomozásba kezdek.

Hirdetés

Először arról kezdtem kérdezősködni, hogy hogyan ismerkedtek meg apámmal, kik voltak előtte a szerelmei. Természetesen semmi gyanúsat nem árult el anyám, csak olyan dolgokat mondott, amiket már eddig is tudtam. Úgy döntöttem megpróbálok beszélni apámmal. Neki is feltettem ugyanezeket a kérdéseket, de tőle sem hallottam semmi újdonságot. A nagyanyámhoz fordultam, de nála sem jártam sikerrel. Úgy döntöttem nem foglalkozok a témával, hiszen lehet, hogy az egész csak egy félreértés. Teltek múltak a napok, a hetek, a hónapok, míg egy napon a keresztanyám jött hozzánk látogatóba. Ebben elsőre nem volt semmi különös, hiszen gyakori vendég volt nálunk, nagyon jó barátnők anyámmal. Egész délután csacsogtak, egy dolog azonban rettentő gyanús volt: amikor kimentem hozzájuk a konyhába, mindig abbahagyták a beszélgetést. Úgy döntöttem, kihallgatom őket. Bár ne tettem volna!

Borzalmas titkot tudtam meg anyámról

Egy sokkoló beszélgetésnek voltam a fültanúja. Anyám a keresztanyámnak panaszkodott arról, hogy zaklatják, és nem tudja mit tegyen. Egyre kíváncsibb lettem, így tovább hallgattam őket. Ekkor tudtam meg a szörnyű igazságot: a régi szeretője fenyegeti. Már kezdett összeállni a kép a fejemben: az a férfi, akivel hónapokkal ezelőtt telefonált valójában hármunk közül az egyikünknek az igazi apja. Teljesen lesokkoltak a hallottak, fogalmam sem volt, hogy mi tévő legyek. Sokáig őrlődtem, nem értettem ezt az egészet. Úgy döntöttem rákérdezek a keresztanyámnál, nem akartam egyből anyámat letámadni ezzel a kérdéssel. Nagyon meglepődött, amikor átmentem hozzá és kérdőre vontam. Először szóhoz sem jutott, majd leült mellém és azt mondta, hogy mindent őszintén elmesél.

Órákon át hallgattam a történetet, és közben potyogtak a könnyeim. Rengeteg miért volt bennem. Óriási fájdalmat éreztem, hiszen megtudtam egy olyan titkot, ami miatt az egész családom élete tönkremehet. Anyám 21 éves volt, amikor megszülte a legidősebb testvéremet, Zsoltot. Pár évvel később jött Ádám, majd én. Apámmal 19 éves korában ismerkedett meg. A kapcsolatuk nagyon jó volt, szerették egymást, apu mindent megtett a családjáért. Jó anyagi körülmények között éltünk, anyunak dolgoznia sem kellett, hiszen apánk eltartott minket. A házasságukban volt egy időszak, mikor anyám magányosnak érezte magát, valami újdonságra vágyott, ekkor ismerkedett meg Sándorral. Két éven keresztül tartott a románcuk, senki nem vett észre semmit, annyira ügyesen csinálták. Aztán terhes lett Ádámmal, majd megtudta, hogy Sándortól van. Éveken keresztül titokban tartották, apám a mai napig nem tud semmit. Anyám rettegett, hogy ha ez kiderülne, lehetséges, hogy apu elhagyná és szétszakadna a család, ráadásul a testvérembe is egy világ törne össze.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés