x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy elhunyt Zoltán ! Zoltán görögországi nyaralásán halt meg.Ha elolvasod mi történt, a szíved beleszakad
Mindenegyben Blog - 2021. október 20. (szerda), 08:22

Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy elhunyt Zoltán ! Zoltán görögországi nyaralásán halt meg.Ha elolvasod mi történt, a szíved beleszakad (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 20

A megrendítő mélységű írásokat a saját internetes oldalán hozta nyilvánosságra. Nem lehet könnyek nélkül elolvasni az Aludj kisfiam című a versét sem, amelyhez egy képet tett, ahogy a fia sírjánál ül.

„Csitt, csak hallgass, a szív szava szól: szeretlek kincsem!, hallod valahol? Csöndes a sírkert, lobban a láng, altatót dúdol az édesanyád.”

Hirdetés
[ ]

Gősi Vali ma is minden nap megemlékezik a hős gyermekéről. Zoltán ugyanis néhány napja ünnepelte volna a 45. születésnapját. Ha a tenger nem veszi el, a szerelmével, a gyermekeivel, csodás emlékekkel.

Az édesanya, aki hihetetlen erős ember, még azt is megköszönte nem is olyan régen, hogy valaki egy rózsacsokrot tett a fia sírjára. Némi vigaszt jelent számára, hogy a másik gyermeke, azóta már unokával is megajándékozta a családot.Utóbb derült ki az is, hogy azon a környéken évente négy-öt ember fullad meg azért, mert felelőtlen, de életmentőt még sosem ragadtak el a hullámok. Egy emlékhelyet is állították Zoltánnak ott, ahol elnyelte a tenger.

Ha Korfu szigetén járnak, akkor - önfeledt nyaralás ide vagy oda - menjenek el a Canal d’Amourhoz és tegyenek egy szál virágot az emlékhelyre.Megérdemli az a fiú, aki feláldozta a saját életét azért, hogy más szíve tovább doboghasson.Ő a mi igazi hősünk.Nyugodj békében, Gősi Zoltán!

Kapcsolódó cikkünk
Nagyon durva felvétel! Tanárok verekedtek össze több iskolában is a Mága Zoltán-koncertjegyek miatt

Országszerte több iskolában alakultak ki erőszakos jelenetek, miután kiderült, hogy a Belügyminisztérium csak 2500...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés