Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mélyszegénységben éli mindennapjait Kadlott Karcsi, aranylemezes énekes
Mindenegyben Blog - 2023. június 04. (vasárnap), 14:55

Mélyszegénységben éli mindennapjait Kadlott Karcsi, aranylemezes énekes (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 04

– Hosszú évek óta Pityu volt az egyetlen, aki felajánlotta, hogy segít, ezért örökké hálás leszek neki. Szerencsére egészségileg is helyrejöttem annyira, hogy képes legyek zenélni, és már nagyon várom a közös fellépéseket – érzékenyült el a mulatós sztár.

Annak ellenére, hogy Karcsiról az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani, Bunyós Pityu nem felejtette el régi barátját, akiről hatalmas tisztelettel és szeretettel beszél.

Hirdetés
[ ]

– Régen sokat léptünk fel egymás után, és összebarátkoztunk, de az utóbbi években Karcsi nagyon el volt tűnve. Egyik nap hallgattam a dalait, és úgy döntöttem felhívom, megtudakolom, hogy megy neki a munka. Nagyon boldog volt, amikor meghallotta a hangomat, de semmi jóról nem tudott beszámolni, mivel nem nagyon voltak fellépései. Elmondtam neki, hogy barátilag segíteni akarok neki, és szeretném, ha igent mondana arra, hogy csináljunk néhány közös dalt. Karcsi meghatódott és boldog volt, én pedig örültem, hogy ezt megtehetem érte, hiszen nekem semmibe nem kerül. Már neki is láttunk a közös munkának, elkezdtem készíteni egy közös egyveleget az én számaimból és Karcsi dalaiból, hogy közösen is fel tudjunk lépni. Persze az is elképzelhető, hogy egy koncert keretein belül külön-külön is előadunk majd egy műsort. Az viszont biztos, hogy a Csóró mint a templom egere című slágeremet hallhatják majd a nézők – magyarázta Bunyós Pityu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés